Ylzartk Gebelik troidim var malesef, tsh değerim 3ün üzerinde çıkınca 50 mg lık ilaca başladık. Yarın 38+2 de doğum yapıcam nasipse.. Merak ettiğim şey emzirirkende eutrox ilacımı kullanmam bebeğe zarar verirmi? Kullanan yada böyle bi durumla karşılaşan varmı? Doktorum şehir dışında 15 gün sonra kontrolüm var.
Esrelf Ylzartk tam emin değilim ama troid ilaçları hep kullanılıyor canım. Progestan gibi düşün dışardan koruyucu , dengeleyici destek alıyorsun. bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum.
seray_35 Ylzartk ben kullanıyorum burda kullanan bisuru kiside okudum doktoruma sordugumda kullanmaman daha zararli dedi zihinsel gerilik yapiyormuş
Duygudrk Ylzartk ben hamileliğimin başından sonuna kadar kullandım ve 10 gün önce doğum yaptım bi zararı olmadı sadece bebeğimin de tiroit değerlerine bakılıcak
Ylzartk 1 yıl önce bi kaybım oldu ondada troidim yükselmişti. Kürtajdan sonra değerim kendiliğinden düştüğü için hapı bırakmıştık, bunda tekrar çıktı 8 aydır bende sürekli kullanıyorum, bakalım doğumdan sonra yine düşer inşallah 😏