Evaveannesi Kızlar tayinci olduğumuz için bebek odası yapmayacağım uygun bebek dolabı almayı düşünüyorum bu konuda tavsiyesi olan lütfen yardım etsin…Daha sonra çocuk odası yapacağım için bir yıl idare edecek birsey olsa yeter diyorum☺️
Rabia-03 Evaveannesi canım ikea veya koçtaşın kendi magazalarına bi bak derim 1000 liraya fılan cok guzel buyuk dolapları var
Denizkaplan Evaveannesi canım ben koçtastan 650 tlye dort kapılı dolap aldım beyaz okadar guzelkı esımle kurarken oturup durup bu paraya cok ıyı dedık😆
[silindi] Evaveannesi bende kiracıyım çocuk odası için ayırdıgım oda çok küçük böyle bişey aldık hepsiburadada 230 tlye
Evaveannesi [silindi] bana da böyle birsey yeterli aslında peki kurulumu felan kolay dimi bide link varsa atabilir misin canım sana zahmet olmaz ise🙏🙏🙏
[silindi] Evaveannesi çok kolay canım kurulumu eşimle halletmiştik kolaydı baya şuan 249 olmuş biz aldıgımızda 230 tldi ama bana göre uygun hala fiyat şimdilik yeterli bu bize çokta hızlı gelmişti kargosu 😊 https://www.hepsiburada.com/hepsi-home-3-kapakli-gardirop-beyaz-p-MBDOVIKIRAZ?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6825.shop.nelk.mobilya-ssc&gclid=Cj0KCQjwn7j2BRDrARIsAHJkxmwCIAunppgEf_U_ksyk0KT2moFsB2w8YxOpsQ268nuL1OPkv_I8Qk8aAmxLEALw_wcB
[silindi] Evaveannesi rica ederim biz memnun kaldık bu fiyata bu dolap yeterli geldi bize daha sonra daha iyisiyle degiştiririz tabi 😊
Kbrakbra Evaveannesi canm 1 yıllık diyorsan şifonyer falan alabilirsin sadece asılacak şeyleri de kendi dolabına koyabilirsin. Zaten minicik eşyalar bende henüz dolap vs almadim
CgdmZtrk Evaveannesi A101 e geliyor 3 kapılı çok kullanışlı. Tavsiye ederim.işinizden daha fazlasını görür
CgdmZtrk Evaveannesi hatta yarın geliyor 🙂 kaçırmayın derim. Ben çok bekledim gelmedi. Tam dolap aldım gelesi tuttu 😂
Evaveannesi CgdmZtrk öyle mi yarın gidip bakayım ama malesef bulunduğum ilde fazla ürün gelmiyor umarım beğenirim teşekkür ederim🙏
buseyusuf27 Evaveannesi bende tayıncıyım 🙈 bende dolap bakıyorum vivence de buldum bitane 379 tl daha bakacagım ama hayırlısı https://imgyukle.com/i/yc6wMj
buseyusuf27 Evaveannesi bencede ust olması enqzndan avantajlı battanıye nevresım flan koymak ıcın boyle bırsey ıstyorm olmadı zaten askılıgın alt tarafına bı delık acarım orayada raf koyarım tamam ıste baska ne olsun duzgun bırsey alsan goturemedıkten snra anlamı olmıcak cunku 😏 bebek arabası bıle dusunmyorm seneye tayın bellı olck hayrlısıyla gttgmz yerde alrm dıyorm bakalm hyrlısı 😊 ıns sende guzl bısey bulur alırsın