Billge Kızlar bebekleriniz hareket ediyor mu ? 19+1'im. 17. Haftada kıpırtı seklındeydı Bir haftada sankı balık yutmuş gibiyim Lıkır lıkır kayır içimde ve sankı o bölge karıncalanıyor Bazen cok kucucuk bır toklama oluyor Sizde durumlar nedır
Hatce06 Billge Canım benimki 16’da başladı kıpır kıpır böyle 19’da tekme attı şimdi 26 olacağım maşallah hiç durmuyor😂 dün çok hareket etmedi ben de merak ettim çikolata yedim soluma yattım hemen vurdu😂
Busranrunal Billge benimde aynı 17 de sadece karıncalanma gibi hissettim 22 olacağız hic durmadı dün masallah 😍
Billge Hatce06 benimde ilk bebeğim Hareketleri anlayamam sanıyordum ama 3 gündür çok hareketli Balık gıbı durmuyor Tekmeleri ıkı gınde bır kucuk bır toklaöa seklınde hıssedıyorum oda gucşu vurursa Ama balık gıbı devamlı oynuyor 🙂
Hatce06 Billge evet ya ben de geç hissederim sanmıştım çünkü tecrübeye sahip değilim kelebek kanat çıkması gibi bir şeyler oluyordu içimde kelebek var gibi aynı meğer o bebekmiş 😂Çok güzel bir duygu değil mi ya Rabbim herkese nasip etsin