Annesi34 Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta Bakırköy DR Sadi Konuk’a detaylı ult. Randevusu için gittim perinalog için kayıt oluşturdular bügünde o bölüme randevu alıcaktım ama oranın kaydı kapalıymış bende Zeynep kamil hastanesine almak zorunda kaldım Oya Gökçer diye bi doktora verdi oluşturduğu tarihte te 20+4 günlük olmuş oluyorum yani doğru mu aldım acaba randevuyu direk o doktora gittiğimde detaylı ultrasonu çeker mi acaba geç kalmak istemiyorum sonra zamanı geçicek çünkü 😔
Mavimsi45 Annesi34 yan dal oldugu icin 182 den randevu alinamiyor, alamamistim ben. Cerrahpasanin sitesinden ali benian a direk randevu alip gitmistim, o gun yaptilar detayliyi. Bence hastaneyi arayip sorarsan daha iyi olur ☺
Mervebatinn Annesi34 canım doppler olaraksa doğru telefonla imkansız almak bilgisayarla alınabiliyor onun içinde her gün 15.59 beklemek lazım 30 saniyede doluyo sistemi 😱🤦🏼♀️
elen1 bnde senin gibi yaptım zeynep kamile direk perinatolojiye randevu aldım detaylı çekmediler 182yi arayıp 20-24 haftalık dooppler çektrmk istiyorm diyerek ramdevu alabiliyorsun deraylı için ama neredeyse 2 haftadır her gün arıyorum istanbul genelinde devlet hasthneleri detaylı çekmiyorlar bnde mecburen özele gitmek zorunda kalıcm özel için randevu aldım koca istnbulda detaylı çektiremiyoruz resmen hayret bişey
elen1 elen1 o yuzden aldığın randevuyu iptal et canım bakmicaklar çnki eminim snin yaptığının aynısını yaptm 21.haftamdaydım ve resmen ortada kaldm gibi hissettim şuan 23 haftalığım bi iki güne giricem detaylıya.iyiki erkenden araştırmaya başlamışsın hergğn 182yi ara istanbuk genelinde randevu sor daha vaktin varken umarım bulursun
Mavimsi45 Annesi34 gerci sen doktorunun perinatolog icin kayit olusturdugunu soylemissin ben dikkat etmemisim o kismaa 🤭 250 ye cektirdim ben☺
elen1 Annesi34 perinatoloji doktoruna gittim ben detaylı için geldim dediğim zaman yanlış yere almışsın randevuyu bu şekilde detaylı bakmıyoruz 182yi arayıp 20-24hafta doplr çekimi için randevu almk istiyorum demen gerekiyordu"dedi.Ve ben o perinatoloji bölümündn aldığım randevuyu 2buçuk hafta kadar beklemiştim hiçbiyere sormamıştm bakmamıştm zaten perinatoloji yapıyo diye.Gittiğimde doktor gel en azındn genel bi kontrol edeyim dedi normal kontrol edip gönderdi beni.Zaten canım zeynep kamili ara telden direk sor perinatolojiye randevu aldım detaylı için yapar mı diye o söyliyecektr ne yapman gerektiğini 😪
Annesi34 Mavimsi45 uygunmuş aslında ben 400 den aşağı duymadım da hiç😕 renkli resim yada cd verdimi peki canım birde eşleri içeri alıyolar mı
Annesi34 elen1 off kötü olmuş ya benimde içime kurt düştü sorayım dedim burda belki başına gelen vardır diye..yarın arıycam olmadı iptal edip dediğin gibi almaya çalışırım bide canım çok sağol 😊
elen1 Annesi34 valla iyiki sordun o ânı yaşamanı istemezdim çok kötü hissettim haftamda geçiyo korkusu daha beter bide inşAllah randevu bulursn kuzum bn devlette pes edip mebcur özele 200 tlye randevu aldm en uygunu buydu bakalm
Mavimsi45 Annesi34 resim cd falan vermiyolar malesef. Renkli olarak gosteriyor, video cekebiliyosun. Esleride normalde aliyorlar iceri ama suan virusten dolayi devlet hastanelerine hasta disinda birini almiyorlar, o yuzden alirlarmi bilemiyorum 🤷♀️
elen1 Annesi34 ümraniyede özel klinik op dr sema etiz sayharman adında canm googleye yazınca yeri falan çıkıyo gidicem inşAllah memnun kalırım
Minnakyavru ben de randevu bulamıyorum her gün aramama rağmen özlede bir yer siyah beyaz bir yer renkli çekiyoruz dedi çok fark eden bir durum mu acaba
elen1 Minnakyavru yaptrmadn canm randevu aldm yaptrcm inşAllah renkli diyor evet ümraniyede klinik op.dr.sema etiz sayharman diye biri nette hiç kötü yorumu yok inşallah memnun kalırm gogleye adını yazdığında mekanı çıkıyo
Annesi34 elen1 bende az önce araştırdım baya memnun kalmış herkes..senin randevun ne zaman canım gittikten sonra da Bilgi almak isterim senden
Annesi34 elen1 canım ben şimdi doktorla görüştüm perinatalog olarak bakmıyomuş sadece o an çekerken Bilgi veriyomuş yani sonucu kağıt olarak eline vermiyo başka yerde takipliysen doktoruna gösteremiyosun