Marayy KardelenYB bende kendisine gidiyorum yalnız bana sadece bayramdan sonra gel dedi 3 testten bahsetmedi hiç arayabilirsiniz dönüş sağlıyor
Hanim2016 KardelenYB test hakkında bi fikrim yok ama hastane nasıl acaba mine hanıma gelmeyi düşünüyordum eski doktorum fakat hastane kalabalık temiz değil maskesiz girip çıkanlar ile dolu diyorlar, nasıl durumlar gittiniz mi yakın zamanda
KardelenYB Marayy cuma günü gidicem zaten aramama gerek yokta böyle bir durum olan var mı merak ettim
KardelenYB miniginannesi1 ikili temizse yapmıyor diye biliyorum bi arkadaş hayat hastanesine gidiyor ona yapmışlar ondan merak ettim arzu hoca değil mi doktorunuz
Marayy miniginannesi1 ayrıntılı ultrasonun fiyatı nedir bir de kaçıncı haftada yapıyor ve ayrıntılı ultrasona arzu hanım mı giriyor pek bilgim yok ondan soruyorum 😊
miniginannesi1 Marayy ben 21. haftamda girdim 400 tl ayrıntılı ultrason ücreti + 105 muayene ücreti ödedim canım detaylıya Arzu hanım girmiyor ama sonrasında o kendiside her zaman ki gibi ultrasonda bakıyor