Misssimsek Bynkus01 rüyamda bir tepsi kıymalı börek yemistim. Ertesi gün hemen eşime aldırdım nerdeyse 1 kilo böreği tek basima yedim 🙈😂
Cerenn06 Bynkus01 İlk karpuz aşerdim ama mevsimi bile değildi ardından reklamlarda erik görmüştüm hep olmayan şeyler aşerdim ama limon 🍋 çok yedim ilk zamanlar 🙈
YavuzCagan Esrabilirdonmez yemek sepetinden siparis verebilirsiniz hangi sehirdesiniz acaba burger kingler istanbul da acikda ondan sordm
Mervis60 Esrabilirdonmez Istanbul avp yakisindaysiniz güzel bi yer var bende aşardım dün yedim ama adı burger yiyelim enfes bisey semti söyleyin yardımcı oluyum ama en fazla 3 menü getiriyolar
Mmmerve123 Esrabilirdonmez bendeeee 😭😭😭 çok istiyo canım burger king yaaa ama bu aşermemi yoksa normal canımın istemesimi onu ayırt edemedim
MaviMasal Kara lahana sarması 😅 ki kokusunu, kendisini hiç sevmem üst kattaki komşularımdan biri yapmış sanırım. Buram buram kokuyodu. Ağzım sulanmıştı. Bi tek o 😂
Ess34 Rüyamda frenk üzümü yiyordum , hayatımda hiç yememişimdir Google’dan üzüm çeşitlerine bakıp frenk üzümü olduğunu öğrendim .Sonra carrefoursa da eşim bulmuş getirttirmişti🤭
58_edaygmr_58 Bynkus01 canım ben çarşıda gezerken domates gördüm renginde boz gibiydi cennet hurması na benzettim bir anda konusu geldi burnuna hemen bulup yiyemedim eşim çok yere baktı bir kaç gün sonra yemiştim 😁
Esrdrn Bynkus01 benim tam aşerme sayılmaz ama ne görsem canım çekiyor ilk üç ay her şeyden tiksinmiştim bir kere de marul ve domates salatası canım çekti koca bi tabak salata yedim 😋☺️
__birafitap__ Bynkus01 bol tuzlu sade cips ve mor tatlı erik deli gibi aserdimbi cipsi yiyebildim ama diğerini bulamadım 😂