Öncelikle herkese merhabalarrr herkes gibi bende sürekli doğum hikayelerini okuyup ne zaman doğacak acaba diye düşünürdüm. 3 4 gün önce nişanım geldi emin değilim diye yazmıştım evet doğruymuş nişanmış😂
Yazıyı suan hastane odasından yazıyorum. Bu sabah 5 gibi uyandımm sütümü içtim daha sonra uyku tutmadıııı uzandım öyle saat 6 civarı pat diye bişi hoppp suyum geliverdiiiii 😂 tabi ben çok sakinimmm eşime seslendimm o hemen panik gidelim hastaneye diye ben bi o kadar sakinnnn. Duş aldımm üstümü değiştimmm. Saat 7 gibi hastaneye geldik Çatı muayenem oldu 1-2 cm açıklık vardı suyum geldiği için suni sancı verildi. Saat 9 a doğru suni sancı verilmeye başlandı az az, bi saat sonra çatı kontrolü için çıktım doğumhaneye açıklık 4 cm di, 10 dk nst bağlandım sancım çıktı ebe de kontrol edelim dedi bi baktık kiii olmuş 9 cm. Hemen doktorum geldi ben seni dedi saat 3 4 gibi doğurursun sanıyordum 😂 vallahi bende 😂 ıkınmam biraz zor oldu çünkü kemiğe dayanmış bebeğin kafası. Şükür 5 dk için de dogdu prensimmm 💕 dikişim var kaç dikiş bilmiyorum maalesef. Odama geldim 15 dk için de. Kalkip yürüyebiliyorum sütüm de geliyor çok şükürrrr. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın nasip etsin. Ben hamzama sağ salim kavuştum herkes insallah kavuşsun 💕