Minanin_Annesi Kızlar kıyafetleri yikamadan önce çamaşır makinesi ne ile temziliyorsinuz doğal temizleme yöntemi olarak ?
Momsbaby Minanin_Annesi canım bulaşık makinasi ilacini içine atıp pamuklu programinda çaliştırdım ben cok guzel oldu işe yariyo yani ama 90 derece olmasi lazım
Pinaryyim Minanin_Annesi canım bnm makinemde kazan temzleme programı var içini sirkeyle sildim makinenin sonrasında iki kere kazan temzligi yaptım bir kerede durulama yaptım.
Miniminilina Minanin_Annesi 1 şişe üzüm sirkesini çamaşır deterjanı gözüne boşalttım.kazan temizleme programında,bitene kadar çevirttim.pırıl pırıl oldu kazan .bakteri kalmadı.sonra miniğimin cicilerini yıkadım,kendi deterjanıyla
Pinaryyim Sayrkann evet kazan temzleme yaparken içine bişey atmıyosun bn sirkeyle biraz sildim sadece. Bittiktrn snrada ekstra 20 dakika durulama programıyla durulattım içim rahat etsin diye tertemiz oldu makina.
Pinaryyim Minanin_Annesi yok canım haberim yok bnm makinem ztn kurutmalı olduguu için kazan temzleme programı var içinde tüy fln kldıgı için