sympapatya Merhaba kızlar haftaya detaylı ultrasona gitmeyi düşünüyorum. Siyah beyaz ve renkli olması arasında kaldım. Mutlaka renkli mi olmalı? Renkli olunca daha iyi mi kontrol edilir? Yoksa ikiside aynı da sadece renk farki mı var? Kafamda deli sorular😅
Kvlkgzmerhn sympapatya sarı gibi. Normal ultrason resimlerim hep siyah beyaz benim detayli da sarı gibi veriyollar devlet degilse eğer devlet nasil verir bilmiyorum
Ozlem0707 sympapatya ben devlette de yaptirdim ozeldede devlette siyah beyaz cnm ozelde renkli ultrosyon cektirdim ayni babasi cikti 😂😂😂insallah sag salim alirim kucagima
1989-- sympapatya benim doktor ara ara siyah beyaz ara ara renkli yapti 50 dk boyunca boyle devam etmişti
ZeynepTalas sympapatya canım renklide çıkan ultrason fotoğrafında bebeğin yüzü ve mimikleri daha belirgin oluyor bence renkli yaptır canım 😁
1989-- sympapatya evet fark ediyor ama siyah beyazda daha net anlamistim ben 18 haftalıkken gitmiştim doktorun cihazi cok guzeldi ama renkliye cevirdigi an karnimda bi acıma oluyordu 50 dk boyunca renklide devam etseydi cok canim acırdi
sympapatya 1989-- hadi ya neden acaba🙄 birde açıklamaya yazmayı unuttum renkli 4D olmuyor o zaman değil mi?
1989-- sympapatya randevu alırken mi yazmadiniz ben de bisey yazmamıştım eger iyi bir yerse cihazi oluyor zaten