Ponciginannesi_ Bellazarea yok canım düzenli değil. Gün içerisinde 2 kere ağrıyor mesela. Öyle dakkada bir gelip giden birşey değil
Evita Ponciginannesi_ doğum belirtisi mi bilmem ama ishal sürekliyse zaten doktora görünmen lazım, mikrop kapmışsındır belki.
Ponciginannesi_ 58Vildan evet toplanmalarda başladı. Ama bazen baya ağrı oluyor. Bunlardan daha fazlaysa doğum sancısı yandım o zaman valla
YlmzSYlmz Ponciginannesi_ valla bnde durumlar karısık sancı varken bn hısstmıyrdm. Smdı de asırı bel agrısı var nst de cıkmıyor. Bir De bugun karnım yumusamıs gıbı garib glyr bana neden böyle oldu.
Ponciginannesi_ YlmzSYlmz sanki durduk yere birden fıslıyor bazen öyle sertleşiyor ki boğuyor beni resmen. Bende hiç bilmiyorum nedenini
YlmzSYlmz Nazgl amin inş benim bugun karnım yumusamıs hergun asırı sert oluyordu buda mı dogum belirtisi acaba ıns yarın gidince direk doktr 4 5 cm acıklık var yatıs yplm der diye umut edyrm.
YlmzSYlmz Ponciginannesi_ aynı sekilde bnde oyleyım haberleşelim yarın baklm hangimiz daha erken dogurucaz😂