SibelAlp7 Merhaba kızlar😀Park yatak ya da seyahat yatağı alan var mı?bu ikisi arasında ne fark var?Bebeğimin beşiğini aldık ancak odasına koyacağız evimizde sobalı olduğu için bir tane daha alternatif düşünmem gerekiyor.Siz ne önerirsiniz?
SibelAlp7 Cansum1 siz daha önce kullandınız sanırım fiyatını kaça aldınız? Dediğiniz markaya baktım fiyatları değişiyor.
Cansum1 SibelAlp7 ben aldım daha kullanmadım 750 ye aldım bundna başka hiçbir park yatak beğenmedim çünkü naylon kırılcakkk gibiydiler
SibelAlp7 Cansum1 her şey parasına göre uygun olanlar çok basit duruyor.Odasını ve arabasını aldık kıyafetlerde de sıkıntı yokta alınacak daha çok şey var park yatak için o fiyatlara çıkabilir miyim bilmiyorum 😕
Cansum1 SibelAlp7 anldm çok zorAllah hepimizin yardımcısı olsun bence odası varsa o kadar almana gerek YÖK bnm evim 1+1 olduğu için kızımın odası YÖK bunu aldım
SibelAlp7 Cansum1 güle güle sağlıcakla kullanın evet çok zor her şey ihtiyaç ilk çocuk olduğu için tecrübe de Yok insan ne yapacağını şaşırıyor.