Bnde ilk düşüğünde tugba kılık var ona gtmıstm alttan muayne ettgnde ben cok tedırgındım basta tatlı dıllıydı snra ben braz zorladım gerılmeye basladı onun gergınlıgı bana gectı resmen ,bu defa tik kaldı alttan muayne ederken smear testını zor yaptrdım kadına,bana sen normal dogum yapamazsn dırek sezeryan dıyınce cok uzulmustk sogumıstm ,daha hamjle bıle degılken Boyle demesı sınır ettı benı delı gbı para alıyorsunuz herseye kusurabakmyın da braz naz kaprıs cekıceksınz devlet hastanesi degıl orası.sımdı yenı yuzyıl hastanesi var GOP ta Burak özköse okadar bılgılı adam kı anlatamam erkek dıye cok tedırgındım nasıl olcak diye aman adamın bılgulı,tecrubelı olusu.resmen muayne oluyorsunuz ve sız sormadan herseyı peısn sıra anlatıyor soracak soru kalmıyor.ve doktorunuz oldugu ilk andan ırıbaren soracak sorularınızı anında cvplıyor telde bu kesinlikle cok onemlı.şuan hamıleyım ve ilk aylarıö cok zor gecti ayagım taşa takılsa yazıyorum adama usanmadan cvp verıyor.hem Medipol bna hamulelıgımın ilk haftası coro aspırın vermıstı bn bu Burak beyı tesaduf buldm ilk muaynesı ucretsz anlattıkları kadr var mı dye meraktn gttm o gun aspırınıde soyledım.sen dogum anında cok kan kaybedıceksn kanının pıhtılaşması lazım,aspırın kanı sulandrır sen bu kdr kan kaybedemSn dedı ilacı kestı.dusuk thlıkesı var dye progestan verdı Medipol onada gerek yok dedi kestı.burak bey sezeryana braz karısı oncelık normal dogum da adam tanı özel durum varsa sezeryan a alıyor ama cocugun dünyaya ne zaman gelcegıne sız hız degıl bebek karsr verır diyor bılmıuorım ben cok memnunum Burak beyden dusunen olursada yaedmcı olurum