Leylayunus Kızlar bu şekilde ardarda hamile kalan oldumu çok korkuyorum bakabilir miyim diye sürpriz bi gebelik oldu hiç beklemiyodum moral lazım kızım 2 yaşında oğlum on aylık 😞
Denizkaplan Leylayunus yapacak bısey yok canm yanı ıkı cocukla kolay olmayacak ama cokta istemeseydınız korunurdunuz sız yada eşiniz
bebegim_28 Leylayunus elbette biraz zor olur bebiş olana kadar kızın 3 yaşında diğer bebeğin 1.5 2 yaşlarında olur rabbim sağlıkla versin 1 2 sene geçer baya toparlarsın 😊 güzel düşün bence
Leylayunus Denizkaplan korunduk spiral taktırcaktım bu ay ama inanın korunsaydınız demek kolay beneklerim küçük tabi ki çok dikkat ettik ama napabilirim hiç istemedim Allah biliyo içimi istesem buraya yazmazdım zaten
Pcoslubiranne Leylayunus Maşallah.Doğru korunma önemli.Elbet zor olur ama yapacak bir şey de yok gibi.Eşiniz yardımcı oluyorsa biraz hafifler iş yükünüz.
Furelcag Leylayunus Allah yardımcın olur canım inşallah hiç korkma Allah sağlık versin arkadaş gibi olurlar 🥰
Deryac Leylayunus benimde oğlum 4 yaşında diğer oğlum 2 yaşında 3. Bekliyoruz allah yardım eder biraz zor olur ama ilerde rahat edersin arkadaş gibi büyür oynarlar