AABT Arkadaşlar merhaba doktordan cıktım bıraz once doktor 1 hafta gerıden geldıgımı bırde haftasına gore kesenın kucul oldugunu soyledı yanı 8 haftalık olması gerekırken 7 haftalık kesenınde olması gerekenden kucuk boyle bısey yasayan varmı 😔
Mina00 AABT benimde öyle son adet tarihim 25 mart doktor bebeğin gelişimine göre 30 mart tarih gününü alaçam dedi doğumu ona göre belirleyecez dedi geç döllenme dedi ben diyom 9 hafta Doktor diyor ki 8 hafta 2gun daha bugün gittim korkulacak bişey yok dedi canım içinde korku oluşuyorsa başka bir doktora görün kese küçük dediği için aklında şüphe kalmasin
TugceTok06 AABT benimde öyleydi 12 haftada ama korkma Allah’ın izniyle duzeliyo biz simdi 18+3 ve herşeyimiz uyumlu gidiyo çok şükür 😇😇😇
Cicilibicili AABT canım ben 7 haftalıkken gittiğimde benim de kesemin 6 haftalık olduğunu söyledi doktorum. Ama bu bi sıkıntı değil ki geç döllenmiş dedi. Ve bebek onu kapatıyo eşitliyo kendini biraz zaman sonra. Hiç tedirgin olcağın bi durum yok. Boşuna kendini yıpratma 🌸
Gul32 Benim de 7 hafta olacakken 6 haftalık falan gözükmüştü. 1-2 hafta sonra haftasını yakaladı ikisi de 😊 çok kişiden duydum o farkı
AABT SU1234 evet kalp atışını duyduk sadece kese bebek uyumlu degıl yanı kesesı olması gerekenden kucuk
Flower47 Ilk haftalarda neler söylediler kesenin etrafında kan pihtilasmasi var, gec dollenme vs. Zamanla hepsinin ne kadar da bos ve gereksiz endise olduğunu anladim gerçekten
AABT TugceTok06 inşallah oyle olur benımde kalp sesını duymak ıcın gıttıö moralım mahvoldu sevınemedım bıle
AABT Cicilibicili cok tesekkur ederım doktor kalbı durabılır bobreklerınde sıkıntı olur fılan deyınce korktum işte 😞
Cicilibicili AABT doktorum hiç öyle şeyler demedi bana. Senin doktorun ihtimallerden bahsetmiş ama hayatta iyi ihtimaller de var. Her zaman kötüsüyle sonuçlanacak diye bişey yokki. Sağlıklı gelişim gösteren bi bebekse o bebek her türlü yaşıyo da büyüyo da. Sen dua et ve strese girme. İstersen farklı bi doktora daha görün için rahat etsin.
Esesraa AABT sıkma canını benimde ilk başlarda öleydi 10 gün geriden geliyordu çoğu arkadaşım sonradan haftası ile uyumlu oluyor demişlerdi. Gerçekten de öle oldu . 15.haftasından sonra biraz kilo almaya başlayınca haftası ile uyumlu olmaya başlıyor. Beslenmene dikkat et ve doktorun verdiği vitaminleri düzgün şekilde kullanmaya bak .
Meralvedatazer AABT ben yaşadım canım doktor kese gelişmemiş dedi 1 hafta sonra başka doktora gittim kese büyümüştü ve bebeği de görmüştük bol bol su iç süt meyve felan ye canım telaş etme
Cicilibicili AABT oyy kuzum gördün mü bak. Çok iyi yapmışsın giderek. Diğer doktor ihtimallerden bahsetmiş ama gereksiz yani insanı böyle strese sokmaya. Ay çok sevindim hadi gözün aydın 🥰