AsenaCeren Elektrikli süt sağma makinesinde avent mi daha iyi lansinoh mu ? Doğuma az bir zaman kaldı karar veremiyorum yardımcı olur musunuz kızlar.
Ssvd2 AsenaCeren bence bunlara bukadar para bayılmaya gerek yok mochi marka var 100 tl falan fiyatı neredeyse tüm ebeler emzirme danışmanları hepsi onu öneriyo
Kbrakbra AsenaCeren Bende ikisi arasında çok.kaldim ama arkadaşımda lansinoh varmış onu aldım, ileriki zamanda memnun kalmazsam avent alicam
Heisenberg AsenaCeren Ben geçen sene lansinoh aldım çift taraflı elektrikli olandan. Yanılmıyorsam 159 liraydı emin değilim ama. Çok memnun kaldım hala canavar gibi çalışıyor🙏🏻 Tabi avent kalitesi de iyidir fiyat farkı çok yoksa aventi tercih edin derim🥰
Nslhnakn AsenaCeren ben avent elektrikli tekli olarak aldım, arkadaşımda manuel kullanmıştı çok zor manuel, çok zaman kaybı ve güç gerektiren birşey demişti oda avent elektrikli aldı sonradan çok memnun kaldı
AsenaCeren Ssvd2 onu da düşündüm ama çalışacağım için bilemedim yani yeterli olur mu? Siz mochi mi kullanıyorsunuz?
busraburcak Ssvd2 merhaba mochi sütün varsa çekiyor doğru ama eğer ilk günlerden itibaren kullanım istiyorsanız mochi işe yaramıyor yakın bi arkadaşım aldı ve maalesef aldığı gibi duruyor zaten sütüm var olanı çeksin diyorsanız alınabilir
EdanurZ Ssvd2 aynen bende mochi almayı düşünüyorum hem insanı da yormuyor her yere peşinde de getirebilirsin
Ssvd2 AsenaCeren onu bilemem ama ben ilk çocuğumda almadim mama kullandık zaten sonunda bunda kesin alicam ve uzun zamandır araştırıyorum kafama en çok yatan bu oldu yorumlarıda çok iyi
Kbrakbra AsenaCeren ben para verip almadım canm oyle getirdi bana çiftli olandan varmış. Ben içime sinmeyen parçaları sipariş ettim lansinoh sitesinden yedek parçalar var.
AsenaCeren Ssvd2 mochi benimde hoşuma gidiyor yeterli olur mu düşüncesi var sonradan zamlı fiyata almak istemiyorum
Ssvd2 AsenaCeren iste onu bilemedim yeterli olurmu ama bir gogustennbile fazlasıyla sut çıkarıyormuş istersen sağma süreleriyle ilgili bir arastrma yap internetten
AsenaCeren busraburcak sezeryan olacağım için sütümün geç gelmesinden korkuyorum o yüzden elektirkli almak istiyorum bi yandan da.
busraburcak AsenaCeren ben avent aldım canım normal bekliyoruz ama ne olacağı belli olmaz tabi sezaryen sonrası illa geç gelicek diye bişey yok ne kadar kafanda öyle kurarsan o kadar geç gelir hep güzel düşün 😍