Kardelenyigit Busegulce benimde 2 gün sonra randevum,kanala girmemişti umarım girmiştir hepimiz için hayırlısı olsun 💕
ENA Son 5. Şuan hastanedeyim sancım yok, bebek yukarıda, daha da gelmez heralde. 40+1 e gün verdi kontrol için😔
NisaMomy Busegulce son 11 ama benimde kızımın gelesi yok🙄 ve dediğin gibi milletten de çok sıkıldım hala doğurmadınmı 🤦♀️Düşünmüyorum doğurmayı içimde büyütçem🥰🤣
Busegulce NisaMomy doğursam karnım şiş olmaz 🙅🏻♀️ hayırlı doğumlar deseler neyse diş çıkarmasını mi bekliyon diyorlar 😅
Dilantpz Busegulce son 21 😍 ama o kadar beklemeyiz gibi sırtımda belimde inanılmaz ağrı var 2 3 gündür filan karnımda ağrıyor doğum yakın diye düşünüyorum inşallah öyledir 😅🥰🥰
Busegulce Dilantpz ben son 1 ay kalaya kadar doğuracak gibiydim doktorum 35. Haftada en fazla 2 hafta daha bekler demişti 🙅🏻♀️ Hatta 15 mayısı görmeden doğar demişti Mayıs bitmelik oldu 😅
Dilantpz Busegulce yaa 😅😅 ne zaman gelmek isterse artık hayırlı sağlıklı doğsunlar da 😍 ben ağrılardan artık doğsun diye dua ediyorum 😔😔
Minikbirkalp Busegulce aynn ya biz çabucak geçsin istiyoruz ama malesef geçmiyor birde sürekli evde olunca daha bi çıkıcı hal alıyor 😊😊