Zuhal1 Nurcn aynı şeyi dün yazdım canım evet karnım aşağıda sanki bebek aşağıda bugün 20 haftalık oldu karnım oldum olası büyük iç karnım kücük herhalde gebeliğimden bu yana 10 kilo aldım:(
turunculuanne Nurcn evet benimki de aşağıda, görüntü olarak da öyle hareketleri de aşağıda hissediyorum. Senin nasıl?
Ummuhan4934 Nurcn Bende 20+2yim karnım küçük ve aşagıda bebeğimi çok olmasada hissediyorum ve sadece 2 kilo aldım 🤰💃😂
Esraaa02 turunculuanne bende 20 haftalığım 3 kilo aldım benimde bebek hep aşağıda oynuyor daha küçükler herhalde oyüzden 😊
turunculuanne Esraaa02 ben 6 kilo aldım ya 🥺😓 normalde zayıf biriydim göbeğim hiç yoktu şu an baya belli oluyor hamile olduğum
Mervenur_kcbs Nurcn ya benimde aşağıda bende yarın 20 olcam bende panik oluyorum nie bu kadar aşağıda die biraz ferahladım çok hissetmiyorum ama günde en az 1 kere kesin hissediyorum kalbim pır pır oluyor bu sıra biraz iştahsızım sizde durumlar nasıl detaylıya ne zaman giriyorsunuz aşınız ne durumda
Ummuhan4934 Mervenur_kcbs 2 Haziran aşı yaptıracağım 22de de detaylıya gireceğim inş iştahtımda çok iyi valla 🧿😂😂
Ummuhan4934 Mervenur_kcbs Dönem dönem değişiyor iştah bende 16ıncı haftamda hiç yoktu düzelir inş canım 😅😅
Fatma_ali_38 20+3üz bizde kızımla😊kilom değişmedi hala 65le başladık.karnım azda olsa var yukarda duruyo🤰Ama hareketleri hissedemiyorum hala😔
Minigimm2020 Fatma_ali_38 ben 17 den beri hissediyorum aslinda oynuyordur da siz fakinda deglsinizdir hafif kıpırtı olduğu anda hemen duruyorum ofaklaniyorum karnima
Fatma_ali_38 Minigimm2020 bir defa çok belirgin hissettim onun dışında denk gelmedi🙄ben anlayamıyorum galiba net olmadığı için🤷♀️
Halimehacin Minigimm2020 bende 17 de hissetmeye başladım şu an 19+5 im sürekli sağ tarafta hissediyorum ama ufak pıt pıt lar sadece siz karnınızı her bölgesinde hissediyormusunz
Esraaa02 turunculuanne olsun kuzum verirsin doğum dan sonra hiç üzme kendini ben kustuğum için alamadım keşke kusmasamda kilo alsaydım bende 😞
Lia91 20+4 çılgınlar gibi hissediyorum. 14. Haftada pıt pıtlar şimdi tekmelere , yumruklara dönüştü😻 Aradaki fark dağlar gibi. Fragmanları izliyoruz şimdilik bakalım . Her tekme bir aşk 💕