Seymakya-1ozturk Merhaba güzel anneler, bugün hastaneye gittim son adetine göre 6 haftalık doktor ise 5 haftalık dedi ve kese silik göründü acaba sebebi nedir? Teşekkürler..
azizeguneyy Seymakya-1ozturk Sen son adet tarihine göre hesaplayacaksın o cihazlar hiç bir zaman doğruyu göstermez. Daha çok yeni zamanla belirir :)
Sirinanne Seymakya-1ozturk canım karnından baktıysa 6. Haftada görmemiştir. Benimde öyleydi ben diğer ulstrasonu kabul ettim. Doktor sağlıklı bir gebelik mi, yerleşmiş mi kontrol edelim dedi. Senin de inşallah 2 hafta sonra görünür mutlaka.
Zehra1k Seymakya-1ozturk bazen kese hemen görünmeyebiliyor iki üç hafta sonra tekrar git o zaman tam görünür
azizeguneyy Seymakya-1ozturk O cihazlar her zaman doğruyu göstermez birde o var belki cihazdan kaynaklı bir sorundur. Birde daha yeni olduğu içindir. Tabi herkeste olmuyor bu ama konuşmak için erken bir kaç hafta sonra kese netleşebilir. Doktorun herhangi bir şey söyledi mi?
zeyzey95 Seymakya-1ozturk 6+5 de gittim kese gözüktü bebek ve kalp atışı için alttan baktırdım. Kese 5 haftada da gözüktü ama küçüktü