Mucizem009 Meraba kizlar indirimli bebek ve anne ürünleri icin bildiginiz sayfalar var mi ınstegramda felan
Seydakrb Mucizem009 merhaba dün aldım umarım güzel gelır https://m.n11.com/asyamo-lux-ortapedik-ana-kucagi-P428827992 😍
NurseB Mucizem009 minicity. Fiyatları gayet uygun kumaşları güzel. Ben bebeğime günlük giymeye tek alt vs burdan aldım. Ama katagori leri var farklı farklı
Deryadiyebiri Mucizem009 canım “hesabını bilen anne” süre bi instagram sayfası var. Ben orayı takip ediyorum.
Denizkaplan İnstgrama pek guvenemedgm ıcın e bebekten aldım begenmezsem gıdıp magzadan degstrme sansm var dye
Nrs1234 Seydakrb ya bende bunu gördüm araştırdım ama emin olamadım yenidoğan bebeklerde kullanılıyor mu bilginiz var mı? Hastaneden çıkartırken falan 😌
Blcns NurseB ya ben hiç beğenmedim orayı 😞 250 liralık alışveriş yaptım 3-6ların hepsi 0-3 gibi duruyor. Pişman oldum
NurseB Blcns aaa şans demekki ben basit günlük şeyler aldım pijama tek alt vs. Sorun yaşamadım ama bunu söylediğiniz iyi oldu iyi pahalı şeyler almayayım