Nns 15+2 oldu benim kızlar daha cinsiyet öğrenmedim. Yalnız karnımda arada sertlik oluyor neden? Anlamadım. Baska başlıkta bulamadım kusura bakmayın😀
Btl_89 Kalp yarın 14 haftalık oluyoruz inşallah cinsiyet öğrencez meraktan çatlıyorum resmen bulantılar azaldı mide yanması başladı sütten yumurtadan nefret ettim onun harici herşey yolunda 😂😂😂allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
esrAlp Kalp gittiniz mi inşallah iyidir aradım iki kez sonuç gözüküyor ama içi boş yüklenmemiş yarın laboratuvar ile görüşüp cuma arayın tekrar dedi
Kalp esrAlp çok şükür hersey yolunda testte bi sıkıntı yok kendisinde gördük çok şükür hersey yolunda🤲🤲🤲
Kmslmsl 14+1 haftadayiz 11 haftada kiza benziyo dedi 12 de erkek dedi ama net bisey soylemedi cuma tekrar gidicem insallah cinsiyetini ogrenirim 🙏
esrAlp Kalp çok şükür darısı bana üstünüzden stresi gitti ne güzel ben daha bekliyorum sonu güzel olsun da🥰
Kalp esrAlp amşn amin çok şükür gerçekten azda olsam rahatladım umarım dizinde hersey güzel olur dualarım sizinle🤲
gulumse0611 Ya ben beşik aldım erken oldu ama bide elektrkli salıncak aldım anakucağı yani başka alan var mı belki tek değilimdir 🙈