Hhtce Dün ayrıntılı ultrason günümüzdü kızlar ve çok güzeldi bence çok gerekli uzun sürmesine ve oğluşumun resmen bizimle oyun oynayıp uğraştırmasına rağmen nasıl geçti hiç anlamadım ilk defa yüzünü görmek beni çok duygulandırdı ve mutlu ettiii ☺🤗👼🏻🤰😍
Zera_ER Hhtce ayhhh🙈🙈🙈 kalp atışından sonra en duygusal an 😍 peki birine benzetebildin mi sana mı eşine mi benziyo🙈🙈
Domatesimm Hhtce çok güzel bi şey ya 😍 gittiğimde hiç bilmiyordum bu kadar net olacağını, yüzünü görünce çok duygulanmıştım 😇😇
Hhtce Zera_ER kesinlikle çok güzel bir duygu hiç gitmesin istedim inan kndime benzetemedim eşime benzesin çok istiyorum aslında ama şuan bnzetebildiğim tek yeri burnu eşime bnziyor
Zera_ER Hhtce doğdukdan sonra her gün değişiyolar bi gün sana bigün eşine bnzer zaten 🙈 Benmkide eşimin kopyası ben değil herkes söylüyo bunu🙈 İnsanın onu hayallerinde canlandırması bile bambaşka bi duygu❤ inş sağ salim kucagımıza almakda nasip olur❤
Hhtce Zera_ER amin canım inşallah sağlıkla sıhatle alalım kucağımıza 🤗insanın sevdiğine benzeyen bi can taşıması çok güzel bişey bence oğlum eşime benzesin çok isterim
Hhtce Domatesimm aynen bende öyle bi anda yüzünü ekranda görünce insanın içini böyle farklı bi duygu kaplıyor tarifi yok ya ☺🤗
BuFi2012 Hhtce canım nerde oturuyosun ? Bende bu hafta yaptırcam inşaAllah 21+0 ım şuan. Bende oğluşumu bian önce görmek için sabırsızlanıyorum