Bebek1 Oğlum geliyor sanırım hastahaneye geldik suyum az az geliyor alttan muayene oldum 1 cm açıklık varmış nst de hafif sancılarım çıktı dualarınızı bekliyorum 🤲🤲🙏👍
Zehrayildiiz Bebek1 Rabb’im yardımcınız olsun, kolaylaştırsın zorlaştırmasın İnşaAllah.. Sağlıcakla kucağınıza alın 😌
Rumis Bebek1 Allah yardımcın olsun kuzum Sümmes sebile yesserah ayetini çok oku bize de dua et kolay dogumlarimiz olsun 💟
Evita Bebek1 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 35. Haftaya girdim bende de su paranoyası başladım, suyum az geliyor derken ne kadar geldi, nasıl anlayabileceğimix kadar mı?
Ruveyda_ Bebek1 tabi heycanlanmaz mı insan 🤗🙏 bnnmde 34+3 uykum kaçtı allah bızıde vaktınde kurtarsın cıdden zor
Bebek1 Ruveyda_ Amin amin allahım tüm doğum yapacaklara yardım etsin bir agrıda kurtarsın inşallah 🥰☺️🤲🤲
Bebek1 Rumis Amin canım cümlemizin inşallah aklımda okuyorum dua ediyorum hepimize ☺️☺️Allahım bir Ağrı’da kurtarsın bebeklerimizi Sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bebek1 Evita Amin canım cümlemize inşallah☺️☺️Benim de ilk doğumum o yüzden anlayamam mu diyordum ama belli oluyor tutamıyorsun ve ılık bşşey geliyor sızıyor bacaklardan falan hala gelmeye devam ediyor benim nişan da geldi depend takmıştım çok iyi oldu kesinlikle alın
Evita Bebek1 en ufak bişeyde terledim mi su mu acaba stresi yaşamaya başlıyor insan son haftalar olunca :) Allah yardımcınız olsun, kolay olsun inşallah 🙏🙏