msu Neslicos evet ben şimdi yürüyüşümü yaptım geldim ayağımı kaldırdım yukarıya dinleniyorum gün içinde de ne yaparsam yapayım mutlaka yukarı kaldırıp dinlendiriyorum gece yatarken de üç minder koyuyorum sol bacağım kaldırıp sola dönüp yatıyorum
msu Ses23 ben 47 kilo ile hamile kaldım suan 58 im . Ben gece yatarken de sol bacağım sıkıntılı benimde ama ayağım yukarıda yatıyorum doktor öyle söylediği için oturduğum da ayağımı uzatıp altına birkaç minder koyuyorum
msu Neslicos Ses23 kızlar durumlarımız hemen hemen aynı buradan zor iletişime geçmek melekucaarr İnstagram adresim buradan iletişime geçelim isterseniz acil sorularımızda da yardımcı oluruz
FNuribrahim msu şimdi benim anlamadıgım bendede varis var sol bacağım çok kötü derecede ağrıyor basamıyorum ystune zaman zaman ama doktorum hep varisten deyip bisey yapamayız deyip gönderiyor aynı şeymi damar tıkanıklığı ile
msu FNuribrahim doktorun renkli ultrason çektirdi mi bacağına bizim ultrason çekilerek teşhis konuldu damar tıkanıklığına ve iğne vuruluyoruz
Neslicos FNuribrahim ultrason dopplerle bakiliyor bir de kanda d-dimer degeri yuksekse vucutta pihtilasma oldugunu gosteriyor.kalp damar doktoruna bi goster istersen
FNuribrahim Neslicos hayır hıc bısey demedı dpgumdan sonra gececek hepsi dedi ikinci dogum olucak bu sezeryanım bende amaagrılarım cok fazla yanı pıhtılasma olsa kan tahllerınde cıkardı belkı ama damar tıkanıklıgı olabılır gercekten
Ragsana msu kizlar bu gun bana da damar tikanikligi teshisi kondu, 37+6 haftalik hamileyim. Doktor normal doguma kesinlikle alamayiz riskli dedi siz normal mi yapacaksiniz?
msu Ragsana ben daha 27 haftalık hamileyim ama kalp damar doktorum durum ne gösterecek ona bağlı bunu kuzum belirleyecek dedi kendi doğum doktorum sa aynı şekilde söyledi ama tekrar soracağım dayan canım senin çok geç çıkmış be zamanın azalmış sadece doğumun kalmış inşallah herşeyi güzel geçer
Neslicos Ragsana ben de daha 15 haftadayim.ama doktorum buyuk ihtimal sezeryanla olucak dedi.merak etme kan sulandirici kullan dogumdan sonrasinda da verirler ztn gecer gider bu hafta veya haftaya bebisine kavusuyosun zaten super
Ses23 Ragsana aslında bu hastalık son aylar oluyormuş bizim 3 müzün çok erken olmuş sende canını sıkma hangisi senin için hayırlısıyla o olsun rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin bende bi o günleri görsem iyi olacak 33. Haftadayım
Ragsana msu ben daha bu gun ogrendim cok ani oldu, simdi doktordan haber bekliyorum heyetle karar verilecek dogum sekline Allah kolaylik versin size de gercekten agrisi dayanilmaz :(
Ragsana Neslicos Inshallah sag salim kucaginiza alin siz de o kadar ani oldu ki normal icin her sey cok uygundu halbuki bi kere bile agrim olmadi doģuma 15 gun kala tepetaklak her sey
msu Ragsana evet ilk başta felç oldum sanmıstım şuan hafif bi aprı ile kimseye muhtaç olmadan herseyimi yapmaya çalışıyorum yürüyorum dua et geç olmuş iğne falan verdiler mi bak bizde günde iki kere iğne de vuruluyoruz kan sulamdıtıcı
msu Ragsana canını sıkma damar tıkanıklığı normal doğuma engel değil korkma yani sen stres yaptıkça bebeğinde etkilenir önemli olan onu kucağına alabilmek alınca unutursun herşeyi yolun sonuna gelmişsin normal de olsa sezeryanda olsa hemen bitip gidecek sen sıkma canını
msu Ses23 benim ilk defa sol kolumdan vurulunca adıyor o da cuma günü tetenoz vuruldum kolumda ağrı oluştu ondan sanırım onun dışında çok morarmıyor yada haftasına geçiyor
Ragsana Ses23 rabbim her birinizin bebegini korusun, en sagligli sekilde kucaginiza alirsiniz Insallah☺
Ses23 Neslicos birde siz yogacımışsınız yani bunun normal şartla alakası yk doğumla alakalı bünyeler kaldırmadı hamileliği