yntrkbrr canım öncelikle geçmiş olsun benim sancım olmadı hicbir zaman benimde 5.haftada başladı böyle benim kahverengi çok az az ic camasirima suruluyordu yogun degil ama doktoruma gittim rahimde kanama alani var dedi 5,5mm progestan ilac 100mg daha sonra 200mgye geçtik agizdan gunde iki kere,pruluton iğne verdi haftada bir ve dinlen hep yat dedi annemde kaldim bende 6.haftada rahimde kanama alani 1,5mmye dusmustu sonraki hafta rahimde hic kanama alani yoktu yani 5.haftada başladı 9.haftaya bitti kahverengi akıntılarım ilaci kullanmaya devam ediyorum yarın 12.haftaya giriyoruz kontrolumuz var bakalim ilac icin ne diyecek ama ilacin ignenin cok dinlenmenin cok faydasi oluyor size sorum rahimde kanama alaniniz varmi doktor dinlenmenizi onerdimi birde eger lekenmeleriniz devam ederse gidin baktirin tekrar ilacta verir o zaman ins en kisa zamanda gecer bol bol dinlenin stres yapmayin doktorum bana iliski yasak dedi birde sicak dus asiri yasak cok uzun yazdim ben bi cok arastirma yaptim bide ilk gebeliğim 👶🏻