Svklc hulyafatmadmr Benimde son 11 siteye göre doktorum heran hazırlıklı ol dedi ama tık yok 😊 sağlıkla gelsinler İnsallah 🙏
Emineliahmett Svklc benimde siteye göre 11 kaldı nişan falan gelmedi ama sancılarım var şu an allahtan bugün de kontrolüm var hemen gitmek istiyorum 🤦🏻♀️🤰🏻🙋🏻♀️💃🏻💃🏻
MerveSimsek_ hulyafatmadmr hic sorma ya ben de ayni şekil.. acaba cok düşünmekden mi gelmiyorlar :(((
Svklc Emineliahmett Benimde daha hiçbişey gelmedi 🤷♀️ sadece sancı oluyo o da düzenli değil. Nasıl geçti muayene herşey yolun da mı 🤗
Meleyimsin_123 hulyafatmadmr 14 günüm var sezeryan olcaksam bugünlerde olmam lazm olmucaksam hazirana bilmiyorum ki bnde😂😂
58_edaygmr_58 hulyafatmadmr brnde bugün 38+6 oldum ama kızım gelmiyor Ben ediyorum canım biraz sancım olsa kendimi biraz tuhaf hissetsem nolur devam etsin de kızım a kavuşalım diyorum 😂
Busegulce hulyafatmadmr çok iyi olur burdan haberleşmek son 10 😅 ama kızımın geleceği yok temmuza kadar durmazsa iyi 😅 bugün kontrolümüz var dua edin doktorum açıklık var bi kaç güne doğum olur desin 🙏🏻
Dkk Kızlar belimde özellikle sol tarafta ince bir ağrı var ama sancı gibi değilde hani ters hareket yapmışım gibi . Önce oturunca geçiyordu şimdi geçmiyor sancı böyle birşey mi bilenler destek olabilir mi
hulyafatmadmr Dkk canım hiç mi geçmiyor yoksa geçip yine mi geliyo? Burada okuduğum kadarıyla gidip gelen bi ağrı olmalıymış
Bsralemdar hulyafatmadmr son 10 gün ama hala gelemedi. Haziran a kaldım diyorum bende artık. Mayıs umutları tükendi 😊
hulyafatmadmr Bsralemdar benimki de yavaş yavaş tükeniyor böyle ay sonu veya başı doğum tarihi olması çok sıkıntılıymış gerçekten. Ben katiyen kalmaz hazirana diyodum. Ben de kim oluyosam kendi karar veriyor sonuçta 😂😂
Hatmaz Kızlar az önce lavaboda iç çamaşırımda sarı köyü kıvamlı akıntı vardı nişan olabilir mi acaba bilgisi olan yazabilir mi ?