hulyafatmadmr Son 8 gün kaldı ama tosbiğimin hiç gelesi yok. Düşündüm ki doğumu yakın olanlarla buradan haberleşsek. Hani sancı olur, su gelir, nişan gelir haberimiz olsa birbirimizden fena olmaz. Birbirimize dua ederiz. Ne derseniz kızlar?
hulyafatmadmr Mom20_ ay ne şanslısın hayırlısıyla gelsin. Ben tuvalete gidip bakmaktan heba oldum. Ne nişan ne bi şey.
hulyafatmadmr Dkk ahahahaha bizim bebekler nazlı çıktı. Valla benim oğlanın da keyfi yerinde makat geliş hala. Son bi hafta kaldı dönmezse sezaryen. Hem nazlı hem keyifçi çok oldular bu sıpalaaar😂
hulyafatmadmr 2kizanasi 38+6 oldum ben de. Sancım geliyor aha diyorum geliyo ama yok. Sancım gitmesin diye dua etcem artık. 😣
EbSa Kesinlikle mayis diyordum normalde 39+3 ama hem 1 hafta geri cikiyoruz ultrasonda hemde hic gelecekmis gibi durmuyor bu gidisle Haziran olacak gibime geliyor 🙈
hulyafatmadmr EbSa ay hele ben mayısta doğurcam deyip deyip gezdim millet daha doğurmadın mı diyo. Eşimin doğum günüydü oğlum gelir kesin dedim. Yok anne daha burdayım diyo. Hayırlısıyla kavuşsaydık hasretiyle yandı valla gönlüm.🥰
Zuhal_tozlu EbSa benimde 28 mayıs tahmini ama en son 4 haziran adet ağrısı gibi kasıklarımın ağrısı arttı bugün yarın doktor günüm bakalım nolucak umarım yatış verir doğurur gelirim😂😂😂
58_edaygmr_58 hulyafatmadmr brnde bugün 38+6 oldum ama kızım gelmiyor Ben ediyorum canım biraz sancım olsa kendimi biraz tuhaf hissetsem nolur devam etsin de kızım a kavuşalım diyorum 😂
Mom20_ Caglagul96sümüksü tarzinda Kanla karisik bi akinti pembe rengine yakin bazende kahverengi olabiliyormus internten bak gorurusun canim
hulyafatmadmr Hulya_C vallahi ben de daraldım. En küçük sancıda dakika tutuyorum. 😂 Ama ya uyuyakalıyorum ya da ağrımı unutuyorum. Gerçeği gelecek bu sefer de ben umursamayacağım diyorum😂😂
Mom20_ hulyafatmadmr canim sen kac haftaliksin benim az once nişan geldi ama dogum baslarmi bilemiyorum
Hulya_C hulyafatmadmr şimdilik sancı ve tuvalet sıklığı var hatta tuvalette doğurcam diye korkuyorum 😂😂😂 sabah kontrolüm var normalde 5 haziran doğum bekleniyor ama bakalım ne diyecek doktorumuz 🙈rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hulyafatmadmr Esrakaan ne zaman doğacak sabah mı akşam mı normal mi sezaryen mi ağzı nasıl burnu nasıl düşün düşün kafayı yicem artık 😂😂
Esrakaan hulyafatmadmr Aynen ya😄 Yarın kontrol var bakalım, Allah’ım inşallah senin doğumun başlamış haberin yok dese keşke 😄
Emine_Leyla Mom20_ kaç haftaliksin canm nisan geldikten sonra me zaman doğum olur acaba bi fikrin var mı
hulyafatmadmr Mom20_ canım ben 38+6yım. Valla burada okuduğum kadarıyla hemen de olabilir doğum bi hafta sonrada. Açılması olup iki hafta doğurmayan bile var😂
hulyafatmadmr Hulya_C ay tuvalet sıklığı bende de var. Güya doğum belirtisiymiş aşırı olanı. Bana göre aşırı çıkıyorum tuvalete ama bi şey olduğu yok😂