[silindi] Sarisiiin35 yarım çay bardağı soğuk süt. Bende az önce içtim iyi geldi. Etkili olması için az içmelisin 🌸
Rahime988 Soğuk süt iç canim benimde çok fazla midem yanıyor çareyi onda buldum bi dene derim Sarisiiin35
Belmaaa Sarisiiin35 ben de çok çekiyorum önceden geceleri oluyordu sadece bugün gün boyu mahfetti. Soğuk süt soğuk su soğuk soda iyi geliyor tabi hepsi geçici bana hep soğuk şeyler iyi geliyor
Busra_122 Sakız çiğne kesinlikle ben 9 aylik hamileyim sakız sayesinde kere bile hissetmedim mide yanmasını
Buketcaliskan35 Soguk sade soda . Direk faydası olur. Bana şahsen ne yazık ki süt fayda etmiyor ama soda baya rahatlatıyor .
Rahime988 Sarisiiin35 ben henüz 25.haftamdayım ama yaklaşık 3 haftadır çekiyorum diyebilirim. Uykudan uyandiracak şekilde benimki de kaç gece uykusuz kaldım
Askresi Valla canım çok çeken biri olarak son ayımdayım sadece soguk süt fayda etti bana bide yatmadan önce birşey yeme derim
Nevink Sarisiiin35 ben doktrn verdigi mide koruyucuyla hic yanmasz hamilelik geciriyorm bir bugun atmayi unutmsm öldum öldum dirildm yanmadan