Prensessannesii52 Güzel anneler bugün 22+5 iz kızımla.. herhangi bi çatlağım yok zaten çok ta karnım büyük değil ancak iki gündür karnım acayip kaşınıyor sizce çatlak oluşma belirtisimi ? Kaşımakta istemiyorum ama çok kaşınıyor 😔😭😭
Turtaliblog Prensessannesii52 Canım ben daha çok yeni gebeyim ama önce ki postlardan okuduğum kadarıyla çatlama belirtisiymiş kaşıntı ve sakın kaşıma diyorlar. Leke bırakıyormuş ve kalıcı olabiliyormuş yazanlar olduğunu hatırlıyorum. Geçmiş olsun..
Prensessannesii52 Turtaliblog teşekkür ederim.. ama hiç iz çatlak gözükmüyor şimdilik bebek yağı sürmeye başladım bende inşAllah çatlamaz
Gokces Karın gerildiği ve büyümeye başladığı için kaşınmaya başlıyor. Şimdiden bakım kremleri ve yağlar kullanmaya başla ilerleyen zamanlarda hafifliyor. bide son 2 ay da tekrardan başlıyor yapacak birşey yok 😊
Prensessannesii52 Gokces 🙏🙄 evet sürmeye başladım şimdi bebek yağı 😅 geç kalmış olsamda düzenli kullanmaya başlayıcam evet karnımın büyüme belirtiside olabilir hiç bu yönden bakmamıştım teşekkür ederim 🥰🥰
Turtaliblog Prensessannesii52 inşaAllah canım benim. Bende çok korkuyorum çatlamaktan umarım hepimiz çatlaksız sağlıklı hamilelikler geçiririz 😂