Mom72727 Marshmallow sizin gönderinizi görmüştüm 😃 genel olarak hastaneyle ya da hastane personeliyle şuan için herhamgi bir problem yaşamadım ben sadece doktorun tavrı ve numarasını vermemesi işte 😄 eşimde onlara da hak ver kim bilir kaç tane hastası var adama neler soruyorlar diyor 😊
Marshmallow Mom72727 ayyy ne sinir olmuştum o zamanlar😄 dediğim gibi benim doktorum da numarasını vermiyor çok hastası var ama her an aradığımda asistanı aracılığıyla ulasabilecegim bir sistem kurulmuş.sizin de öyleyse kafanıza takmayin
Mom72727 Anonimmama çok rahat bir doktor insanı rahatlığı rahatsız ediyor çat çat söylüyor insanın yüzüne hiç çekinmiyor 🤭
Mom72727 Marshmallow ben anca hastaneye gitmem gerekiyor ya da hastaneye ulaşıp o şekilde bağlamalarını istemem gerekiyor 😔
Marshmallow Mom72727 himm zormuş ya o da.acil bir şey olsa ne olacakmış ki en azından doktorunuza baglanmanizi sağlayacak özel bı sekreter asistan olsa işiniz daha kolay olur 🤷🏻♀️
Duygu0606 Mom72727 ben sonuçlar için hastaneyi aramıstım sekreteri söylicek diye düsündüm sonuçları ama hasan hocaya bagladılar o söyledi bana sonuçların iyi diye öle bi sistemleri var cnm haberin olsun
Marshmallow Mom72727 yani hastaneye gelemeyecek bir durumda olursan ne olacak.acil bir şey olsa Allah korusun bir şey öğrenmek istesen falan? Bunları da dusunmeliler bence🙄
Mom72727 Meltem0660 arkadaşımda pınar hocaya gidiyordu o da memnundu. Titizmiş testler tansiyon kilo kontrolü konusunda
Gizemnes93 Mom72727 Mom72727 ben de pınar hocaya gidiyordum ama artık gücüm yetmedi doktorun araştırmasına muayeneden her çıktığımda kendimi danışmanın önünde buluyordum her muayenede mutlaka idrar kan testlerine bakmak istiyordu. Çocuğumun ultrasonda uyluk kemiğinden başka bir yanını vermiyordu ve doğal olarak yüzünü merak ettiğimi söylediğim de doppler randevusu almamı söyledi tekrar danışmaya gönderdi yani kısacası 26 haftalığım ve bu zamana kadar bir doğum parası yatırdım hastaneye bu sebepten doktorumu hatta hastaneyi bile değiştirdim. Evet çok ilgili bi doktor olabilir ama insan ister istemez rahatlamak istiyor güzel şeyler duymak istiyor ama malesef 26 haftadır çocuğumda bir sıkıntı olmamasına rağmen tatmin edici hiçbir şey duymadım doktorumdan. Bütün bu sebeplerden ötürü de doktor değiştirdim ve iyi ki değiştirdim dedim daha ilk muayenede
meteelif 13 haftalığız, makul fiyatlı bir özel hastane var mı bildiğiniz, fiyatlar uçmuş sanırım :(((
Mom72727 meteelif canım her şey dahil paket fiyatı 6250 ve şuan özelleri içinde en uygun fiyatlı burası