Mom72727 plesantanın aşagıda olma durumu bende de vardı. Detaylıda soylendı sonra ozlem hoca sehır hastanesıne de gorun bakalım dedım sehır hastanesınde bakıldıgında yukarı cıkabılır tam kapatmıyor plesanta uzantısıyla sıfırlandıgına daır rapor aldık ozlem hocayla telefonda konustuk. Sonrakı kontrollerımde ozlem hoca plesantaya hep dıkkat ettı kanama olabılır endıselenme dedi. Her kontrolumde bı sıkıntı oldu mu dıye sordu 32 de gıttıgımde ferda hocaya yonlendırdı doplerden kordon kan akısı ve plesantaya bakılması ıcın. Ferda hanım Bıraz cıkmıs yukarı tam ölcum için alttan bakılması lazım ama bu haftadan sonra onermıyoruz dedı.sezeryan gorunuyor dedı kı bunu sehır hastanesıde soylemıstı.34 de yanı persembe gıttıgımde ozlem hoca plesantaya baktı evet bıraz daha cıkmıs dedi.ilk zamanlar bende okudum internetten telaşlanmıştım. Tavsiyem endişelenme.hasan hocanın prensıbıdır numara durumu bılemem ama ozlem hocanın bana olan ılgısınden memnunum. Icıne sınmıyorsa esınıde ıkna et dılekceyle degıstır sonucta para verıyorz.benım de kılo yada tansıyonumu bır kez olcmustur.bir kez de idrar tahlılı almıstı o kadar. Bazen bende diyorum kilo yada tansıyonuma bakması gerekmiyormuki diye 🙈