busra1708 Kubra12345678 Ben de arayış içindeyim. Yazayım da yukarda kalsın bu post ☺️ edindiğim bilgilere göre devlet hastanesinde yapılıyormuş ama orada da sıra bulmak aşırı uğraştırıcı
Beebisimm Kubra12345678 devlet hastanesinde barış bey de yaptırdım, 2 defa gittim üstelik, ikisinde de çok güzel ilgilendi yaklaşık 15 dakika sürdü, ben böyle sevecen ve ilgili bir doktor görmedim daha önce sağ olsun
busra1708 Kubra12345678 valla o konuda bi bilgim yok ama devletteki perintolog Barış bey çok iyiymiş araştırdım kadarıyla. İşte orada da sıra bılmak mesele. Nasıl olacak bilmiyorum
Gamze001 Mardin için soruyorsun sanırım Canım ? Ben cihanpol hastanesinde yaptırmıştım Kızıltepe de özel bir hastane
Kubra12345678 Gamze001 evet Mardin için bende cihanpole gidiyordum ama değiştirdim geçen ay. Detaylı bakmıyorlar mi orda da
busra1708 Gamze001 yaa çok sağ olun ne zamandır ben de bakıyordum. Orada yapmadıklarını söylemişlerdi de bunu duyduğuma sevindim ☺️
GokAnne Cihanpolde yaptırdım bende ama perinatoloji bakmıyor radyoloji uzmanı bakıyor 5 dk falan anca sürüyor 80 tl gibi bi ücret ödedik ama detaylı değildi yani
Gamze001 Kubra12345678 bakıyorlar Canım doktorlarınız kimler kızlar memnun musunuz doktorunuzdan Mardin de ?
Yaseminelif Gamze001 ay yok değilim ya ferda hanım ipekyolu na gidiyorum ama cihanpol bulente gecicem
Kubra12345678 Gamze001 önce mem arjene gittim hiç memnun kalmadım daha sonra İpekyolu ferda hanıma gittim şimdi ise Bülent bey iyi diyorlar ona gitmeyi düşünüyorum