Deletedmom192 Kızlar 12 haftalık hamileyim bugün üç adet baklava yedim normalde de çok sağlıklı beslenmiyorum et balık vs onları yiyemiyorum şuan daha yeni yeni düzeliyorum bulantı kusma vs bugün yendiğim 3 tane fıstıklı baklavanın vicdan azabını çekiyorum .elimden geldiğince abur cubur Yememeye çalışırım,kola içmiyorum mesela 2 senedir Hazır meyve suyu vs asitli asitsiz ayran dışında içecek içmemeye çalışırım bayram eşim çikolata almış karışık Ülker Ece 😎severim ama en az şekilde yemeye çalışırım nefis için bir adet günde de. Gerçi bugün onunla yemedim baklava on gün götürür beni 😊
Tgbkzn Deletedmom192 aşırıya kaçmadığın sürece her şeyi yiyebilirsin sonuçta hamilesin ve nefsin çekiyor afiyet olsun canım benim :)
akovalardan Deletedmom192 ben hemen hemen her hafta tatlı çikolata yiyorum doktorum öyle birşey demedi acaba şekerden mi korkuyorsunuz
Pnrr06 Deletedmom192 baklava da vicdan azabı çekeceğin bir şey yok bence bende 25 haftalık hamileyim bastan beri hiç bir şeyden kısmadım günde 10 baklava bile yerim 😊 bebeğim de şükürler olsun çok sağlıklı şeker testi yaptırdim oda çok normal bu kadar kendini kasma eğer bunlara takılı kalırsan strese girersin
Rabia95 Deletedmom192 ben de cips cola vs hiç tüketmiyorum zaten normalde de yemem ama bayramdan beri deli gibi baklava yedim 🥺 15+2’yiz. Bir kilo aldım hamile kaldığımdan beri o da bu hafta 😂
Deletedmom192 akovalardan evet şekerim olduğu vs için değil genel anlamda sağlıksız birşey yiyip bebeği de etkilemek istemiyorum açıkçası. belki şekere sebep olur diye aklıma geliyor , riske atmamak için 😊
Deletedmom192 Pnrr06 doktor abur cubur vs tavsiye etmiyor aslında çok takıntılı değilim ama bile bile niye faydası olmayan birşey yiyeyim diye hamurişi olsun market abur cuburu tatlı vs şarküteri bublar normalde de yasak 😊 insan yediğinde vicdan azabı çekiyor ister istemez
Pnrr06 Deletedmom192 daha dikkat etmen gereken şeyler var bebeğine direk kötü etkisi olan ton balığı, etli çiğ köfte, kafein,kola,çiğ et,az yıkanmış sebze bunlara dikkat et geri kalanı önemli değil bende doktorum o yüzden bu kadar rahatım 😊
Deletedmom192 Pnrr06 içim rahatladı 😊 zaten birileri rahatlatsın diye yazdım üç baklava bir günde çok geldi gözüme 😁
Minikbirkalp Sen 3 dilim baklava ile vicdan azabı çekiyorsan biz ne yapalım her canımın istediğini hunharca yiyorum 🤦♀️🤦♀️☺️
Snglekz Minikbirkalp bendeeee hele bayramda şekerler çikolatalar meyvesuyu Fanta okuyunca bir an başımdan aşağı kaynar sular indi 🤯🤯🤯çevremdekiler de öyle çok dikkat etmediler bebekleri gayet sağlıklı çok şükür
Deletedmom192 Minikbirkalp ya bende işte sizlerden duyup vicdanımı rahatlatmak istediğimden post açtım 😊😁 bende baklava ve cips iki zararlı şey yiyip gönül rahatlatmak için hamişlerden destek
Minikbirkalp Snglekz sende takma kafana ona bakılırsa çok şeyden mahrum kalırız biz onu yeme bunu yeme deniyor sürekli ☺️☺️ bisey olmaz allahın izniyle
Deletedmom192 Mutlu_hamis normalde öncesinde yiyordum fakat çok fazla kusmalı bulantılı süreçten geçtim yazarken bile hatırladıkça midem kalkıyor soğudum et olarak döner yiyebiliyorum kırmuzı et sevmiyorum yemiyorum 😊hamilelikten sonra
Minikbirkalp Deletedmom192 ye bacım ye benim kadar abur cubur yiyen yoktur herhalde az önce doktordan geldim bi sıkıntı yok herşey yolunda oğluşum da 1 kilo 49 gram olmuş 🥰🥰🥰 Can boğazdan gelirmiş ☺️☺️