Adelimm Merhaba arkadaşlar sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile bebeğimin emme refleksi var ama sütüm gelmiyor. Humana cayı aldım 3 4 bardak ıctım. Baska tavsıyesı olan varmı?
KubraatMacit Adelimm canım eczanede süt damlası varmış baya arttırıyormuş ondan al dene mutlaka ben Doğuma giderken Yanımda götürecem inşallah sana da faydalı olur
hande123 Adelimm biri bana bol şekerli çay demişti ama bilmiyorum dene istersen inşallah hemen gelir sütün sakın stres yapma bu sefer geleceği varsa da gelmez benim sütüm gelecek de 😍💜 😘
zlemAcar Adelimm canım elma kompostosu iç. Bana hastahanede bol bol icirmislerdi. Ayrıca sütün kalitesini arttırıcı olarak galactago damla yazdı doktorum. Günde üç kez kullaniyor. Bunlara ek olarak günde bir kez naturpy milk tea kullanabilirsin.
KubraatMacit Adelimm normal marketlerde de var Malta’na içecek meyve suyu bölümünde bulabilirsin e bebekte de var malt içecek canım
KubraatMacit Adelimm İlk doğumum da 3. Gün geldi sütüm bende gelip gelmediğini anlayamadım bebeğim açlıktan sarılık oldu canımsende emzir bol bol ama şırıngayla bir ölçek mama ver bence hem aç kalıp kilo kaybetmesin hemde sarılık olmasın