p_arslan Mido ve allroad 2bebek arabası arasında kaldım karar veremiyorum. Allroad 2nin 11kg oluşu düşündürüyor. Mido nun hafifliği cezbediyor. İnceleme şansı olan ya da kullanan varsa lütfen fikir versin
Minnaksever p_arslan allroad aldık çok hantal ağır değil fonksiyonları rahatlığı güzel henüz kullanmadık ama arkadaşlarım da kullanıyor memnunlar internette de kötü yorum görmedim ama hiç mido görmedim onu bilmiyorum
p_arslan Gkkk 1haziran itibarıyla gümrük vergisi geleceği söylendiği için biran önce karar vermek lazım özellikle iki ürün arasında konfor farkı olup olmadığı da önemli
Minnaksever p_arslan ya o düğmeleri falan var ya bana çok karışık geldi sadece bi kere baktım hiç kaldırmadım eşime sen açıp kapatırsın benim kafam karıştı dedim çıktım yani bı fikrim yok zorluğu konusunda 🙊 ama puseti çok taşıdım o hafif 😁
aktkr p_arslan 11 kilo demiyo ki 8 ile 12 kilo arası diyo. Bide benim gorumcem 2.300 e pierre cardinin aldı oda ağır. Tek başıma kapatamıyorum bile diyo. Yani bence oraya çok takılmamak lazım.