Geencanne 28+5 hamilelik haftam. 10 dakikada az az 3 kere idrarımı yaptım. Su gelmesi gibi bi durum yok ama 10-15 dakikadır karnım sert. Erken gelen su böyle birşey mi başına gelen var mı korkmaya başladım
ElifSolmazYney Geencanne bebeğin susuz kalmış olabilir bol su içmeni öneririm bazen benimde öyle oluyor karnım taş gibi oluyo bol bol su içiyorum işe yarıyor👍🏼
Cans Geencanne Üşütmüş olabilirsiniz . Çok sıkışıkmış gibi hissedip 2-3 damla idrar yapma durumunu enfeksiyon da yapabiliyor . Tedirgin olmamakta elde değil. Takip edin bakalım devamı olacak mı . Suyunuzun sızıyor olması da bir ihtimal . Olmazsa yarın doktorunuz bir muayene eder sizinde içiniz rahatlar .
Kymet08 Geencanne gün içinde çok yorulduysanız, uzun süre açlık olduysa, su az içildiyse karında sertlik olabiliyor. İdrara gelince üsütmüş veya enfaksiyon geçiriyor olabilirsiniz. İdrar yaparken yanma acı vs oldu mu?
Geencanne ElifSolmazYney merak ettiğin için çok sağol Rabbim sağlıkmı birşekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Dünki gibi bi idrar şikayetim yok ama karnım sertleşiyor yarın kontrol amaçlı gidicem bakalım
Geencanne Cans iş gereği doğudayız hastane haftasonu sıkıntılı oluyor acil doktoruna gitmek istemedim yarın gidicez bakalım bu anda su içtim belki pozisyonundan dolayı az az idrara çıkmışımdır.
Geencanne Kymet08 hayır yanma batma gibi bi durum yoktu Allaha emanet ettim uyudum gece bugün bebeğim hareketliydi eskisi gibi ama karnımda biraz sertlik ver hala yarın doktora gidicem bakalım
Cans Geencanne Baskıdan da olabilir dediğiniz gibi . Maalesef doktor görmeden yorumlanacak bir durum değil . Rabbim sakınsın kuzularımızı . ❤
ElifSolmazYney Geencanne Aminn insallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼😍 bebişin hareketlerini hissediyosan çokta kafana takıp kendine stres yapma bebişin etkilenir annesi 🐥 doktorunada gitmen içini dahada rahatlatacaktır 🤗