Slm kızlar öncelikle rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin ♥️ bende hep doğum hikayelerini 4 gözle bekler okurdum ve bilgi edinirdim.. kendi kendime sanki doğumum çok kolay geçicekmiş gibime geliyor diye düşünürdüm kendimi ona hazırlamıştım nedense ve hep kessim 37 38. Haftada doğumum olucak derdim neye dayanarak bu düşüncelere girmişsem😀 zor doğum hikayelerini okuyunca bana saçma abartı gelirdi halbuki çok nazlı biriyim dayanıklı biri değilim neyse gelelim asıl konuya. Ha bugün ha yarın derken ne sancım oldu ne açılmam 40. Haftama geldm ama hala bişeyim yoktu doktor randevu verdi 41. Haftaya kadar doğurmazsan suni sancı vericez dedi 41. Haftama geldm ve doktora gittim kontrol etti beni rahimde biraz suyun eksilmiş dedi ama bebeğin durumu çok iyi dedi bu gece hastanede kal yarin sabah suni sancı vericez dedi tmm dedim o gece orda kalıcaktım saat 21.00 oldu doktor geldi ve seni şimdi alıcaz dedi titredim korktum hani yarındı dedim şimdi kimse yok o yüzden seni alıcaz dedi sonra sancı odasına alındım 2 saate bir sana suni sancı verilcek dedi 16 saat ve 8 tane suni içme hakkın var dedi saat 21.35 de suniyi verdiler içtim 23.30 d tekrar içtim ama sonrasında 2 saatte bir verilmedi saat 03.00 da bitane daha ictim ama sancım gelmiyor. Doktor geldi rahmime baktı rahim 3 cm geri de dedi önce o cmlerin gitmesi lazım dedi neyse bende hiç etkisi olmuyor 20 mayıs sabah 7 tekrar suni sancı vericez ama baştan başlıcaz dedi önceden vardigimiz 3 suni iptal dedi 7 de vermeye başladılar artık 2 saate bir veriyorlar saat 13.00 gibi sancım gelmeye başladı ama öyle dayanamıyorum ölüyorum diyecek kadar değil kendi kendime dedim ne kadar çok abartmışlar dedim sancı bu mu dedim saat 7ye kadar sancılarim öyle doktor geldi baktı rahimdeki 3 cm geriliği 1 cme inmiş dedi ve 1 cm açılman var dedi ve asıl olayım bundan sonra başladı saat 8 oldu ve sancılarım artmaya başladı gerçekten de ben ölüp ölüp dirildim dayanamadım artık bana morfin vurdular ayni zamanda suniyi de veriyorlar daha neyse morfin vurdular ama morfin beni daha çok maffeti kus kus öldüm saat 23.00 da artik dayamıyorum doktor geldi beni sakinleştirmeye çalıştı derin nefes al dedi benim hatam surdaki sancım geldikçe kendimi çok kasıyorum sıkıyorum ve gittikce kötü oluyorum doktor bana çok yardımcı oldu kendimi kasmadıkça doğru nefes alıp verdikçe daha iyi oluyordum neyse 21 mayıs saat 00.05 geçe doktor geldi açıklıgıma bakmak için eşimle tabi bu sancılarda %100 6 7 cm açılma olmuştur dedik doktor geldi üzgün bi sekilde 2 cm olmuş dedi umudumuzu kestik ve bana 2. Morfin vuruldu biraz uyu dinlen dedi eşim de cok yorgundu kendimi biraz iyi hissediyordm uyumaya çalıştim eşime sende uyu dedim çünkü o sancılara rağmen sadece 2 cm açılmıştı 1 cm zaten vardı 2 cm olmuştu ben dedim ya yarın sabah yada yarın akşama anca dedim saat 2 buçukta wc ye gitim kan geldi sadece bekledim nisanim geldi diye düşündüm saat 3ü 10 kala eşini cagirdim söyledim ve tekrar wcye gittim yine aynı şey sümüksü ve kanlı şey doktoru çağırdık geldi baktı bide ne desin 7 cm açıklık var dedi o an resmen ucucaktık çünkü herşey birden oldu o kadar az beklemiyorduk hemen doğum odasına alındım üstümü giydirdiler ıkınmam geliyor dedim neyse üstümü giydim yatırdılar beni sıcak su felan koydular oraya kafası görünüyor dediler ikindim 10 15 dk için de doğumum gerçekleşti ama o an malesef ki herşeyi hissettim ama doğumum çok erken oldu 8 dikişim var kızlar kızım da 41+2de geldi sorularınız varsa alabilirim. Zaman ayırıp okuduğunuz için de teşekkür ederim ♥️