Duygukc Anneler merhaba bursaya taşınıyorum 22 haftalık hamileyim doğum ve takip için kadın doğum doktoru arıyorum ama doktor bayan istiyorum varmı öneriniz yada özel hastanede en uygun fiyat nedir doğum ve muane sigortasızım
Ecrinbzkrt Duygukc cnm yıldırım doruk oraya gıdıyorum doktorum kadın 130₺ muayne dogum ucretlerı cok uygun tavsıye ederım embiye yılmaz doktorum ve cok memnunum
Gldn7 Duygukc canım özel Yıldırım doruga gidiyorum reşat şaya doktorum 135 muayne dogum normal 2000 sezeryen 2100 cokta mnnumum ilgili güzel bi doktor
AybarsMomy A_ys6604 Oktay bey medicabilden ayrıldı canım. Özel muayenehane açtı. Sanırım hala doğumlara medicabile geliyormuş Oktay bey ama artık muayenehanesinde hasta bakıyor Duygukc Ben Medicabile gidiyorum Songül Yapıcıya. Muayene 195 TL oldu en son doğumda 3500 diyorlardı henüz netleştirmedik. Bu arada ben sigortalıyım fiyatlar böyle. Sigortasız nasıl bilmiyorum. Ama forumda analık hakkı diye bişey okumuştum sigortalı gibi işlem yaptırıyormuşsınuz galiba bilgisi olan detaylı bilgi verebilir.
Eylulikraninannesi Canım ben pembe maviye gidiyorum özel muayene si var doktorumun muayane 260 doğum 6500 zaten Bursa’da acıbadem pembe mavi ve jimer tuzlu biraz medikal Park hayat hastanesi doruk bunlar normal ücret tam bilemiyorum ama fiyatlarını
Deletedmom54 Kızlar hazır bu kadar bursadan hamile toplanmisken Ben de detaylı ultrason için kadın dr arıyorum , siz nerede yaptırdınız ya da yaptiracaksiniz? Pembe mavi de bayan dr var şule oğuzalp isminde ama 600 liraya yakın fiyat verdiler , sırf bayan olsun diye o kadar para vermek de istemiyorum .Gerçekten bir fark var mı , iyi biri mi bilemiyorum Eylulikraninannesi Ferihakrc nesshe Rabisbatu Yagmurahmet16 gulcinyalin Asc-18 Seyma1407 Eeezgi
Ferihakrc Canım ben Çekirge doruğa gidiyorum muayene ücreti 145 TL normal doğumda 3000 sezaryen 3500 TL
nesshe Senem Alkan Akalın a gidiyorum ,özel muayenehanesi var ,ücret 175,ama aklınızda hiç bir soru işareti kalmıyor ,herşeyi çok detaylı anlatıyor ve güleryüzlü,doğum içinde her bütçeye uyacak hastaneyle anlaşması var
nesshe Duygukc çekirge doruk hastanesi normal 3000-sezeryan 3500 sanırım ..bende 1 yıldır Bursa’da yaşıyorum ama Bursa’da 2500 ün altında olan hastane de yok gibi sanırım ,baya araştırdım..bu arada aksi bir durum yoksa normal doğumu da destekleyen bir doktor
Mybabyyiscoming Medicalpark Sibel Özsoy 185₺ 👍🏻 Ben çok memnunum aşırı ilgili bir doktor tavsiye ederim.
Seymaogz nesshe bende cekirge doruğa gidiyorum da tatlım. Senin doğum hakkında bilgin var mi? Odada doğum oluyor mu? Mesela. 24. Haftamdayım erken diye sormadım doktoruma.
Duygukc Ecrinbzkrt googleden bursa özel doruk yıldırım hastanesine baktımda uzmanların isimleri resimleri var 2 bayan 1 erkek kadın doğum doktoru var diye gösteriyor ama sizin söylediğiniz isim değil
Ecrinbzkrt Duygukc anladım cnm o konuda bılgım yok ama ben ona gıdıyorum yanı guzel ılgılı herseyı anlatan doktor hatta yarın kontrolum var kendısıne
Rabisbatu Bende esentepe Neşe solak korkmazere gidiyorum memnunum canim. Muayene ucreti 145tl, doğum için 2750 diye biliyorum ama daha tam konusmadim. Esentepe de güzel bı hastane doktorları çok ilgili
Seedaaff Rabisbatu doğum fiyatını doğru biliyorsun canım ben daha yeni sordum 2750 normal sezeryan farketmiyor ekim ayında fiyatlara güncelleme gelecekmiş bu fiyata bi gece hastanede kalmak dahilmiş artı bi gece daha kalınırsa 500 TL fazladan alıyorlar
Askresi Yıldırım doruk da doktor harun şimşek gidiyorum doğum normal 2250epidural 400 doktorum güler yüzlü bilgi veren bir doktor
A_ys6604 Kadın dr bilmiyom pek ama medikabil de Oktay altun var bursa Karacabey de ne kadar anne varsa benim bildiğim ona gidiyor bende gittim bi ara mükemmel ötesi süperrrrrrrrrrrrr dr lütfen fiyat aralığını öğren bence. Devlette de yapmak istiyorsan bursa şehir hastanesi ne git kuzum ordada doğum yapan coooookkkk insan var bayan da Dr var erkek de ama benim nakiti ayarlayabilirsem oktaya gidicem eğer gücüm yetmzse 1 saatlik yol gelip şehir hastanesi özlem hanımda doğum düşünüyorum
Duygukc A_ys6604 bursa şehir hastanesinden bahsediyorsun diymi canım peki doğum ücreti hakkında bilgin varmı benim sigortamda yok