Aylinnh Çok afedersiniz 15+4 hamileyim vajina kaşıntım var hemde çok kötü duramiyorum dışı içi çok kötü üstünde ufak bi yaramsı bişey olmuş neden olur ne yapmam gerekir acaba
Deleted5544 benimde vardı ve kaşıntıdan kanatmıştım artık antibiyotik ve fitil kullandım çok dayanamadığım zamanda çok içe gelmemesi şartıyla travazol sürdüm ama her doktor önermiyormus travazolu
Deleted5544 Aylinnh yüksek ihtimal enfeksiyondur kuzum. gebelikte çok görülüyormus zaten. ben 36 haftalıgım her ay tekrarlıyor malesef
Aylinnh Deleted5544 enfeksiyon olabilir çunku hastanede degil ama ilk hamileligimi ogrendigimde saglik ocagında kan istediler enfeksiyon çıkmıstı doktoruna goster dedi ama ben onu unuttum bide 2 kez düşük yaptim kan pıhtılaşması varmış igne kullaniyorum hergün bi sorunu olurmu acaba
Merve_zynp 32 haftamdayım her ay fitil veriyor doktorum bu ay fitil ve trivazol verdi dışında da kaşıntı olduğu için mantar okunduğunda veriyorlar gebelikte çok oluyor
Deleted5544 Aylinnh kan pıhtılasmasını bilmiyorum ama bende damarmda sorun oldugu icin coraspin kullanıyorum. bence mutlaka kısa süre icinde doktoruna danıs bu konuyu
Elifdoan Aynı ben bide beyaz böyle pütürlü süt kesiği gibi akıntım var çok fena kaşınıyor napicami bilemiyorum