maviserceli32 Arkadaşlar, göbeğimin çatlak oluşan yerlerinde sivilceler çıktı kaşıntıdan duramıyorum. Kaşımak bebeğe zarar verir mi? Çünkü başı dönmüş. Tam o bölgede de var kaşıntı. Sabunla yıkadım rahatladı biraz. Başına gelen var mı ?
Asumann maviserceli32 sürekli nemlendirince kaşıntı hissi geçiyor. Ben bitkisele yağlar kullanıyorum. Ona rağmen çatladım ama yinede kullanıyorum. Bebeğe bi zararı olacağını sanmıyorum sadece kaşıdıkça çatlak oluşumu artar
1989-- maviserceli32 kasimamak lazimmis iyice catlamasin diye benimde kaşınıyor ama hic kasimiyorum ama bebege bi zarari olacagini düşünmüyorum
maviserceli32 Belmaaa Bazen çimçik atar gibi kaşıntı geliyor. Kaşımadan duramıyorum. Yara olacak artık. Tutmaya çalışıyorum kendimi.
Sevda59 Bebek yağı sür veya hindistan cevizi yagı sür bol bol vucudun büyüdügü gerildigi icin daha cok kaşınıyor ve dus alıcagın zaman ılık su veya soguk gibi suyla yıkanmalısın surekli nemli dursun vucudun 😇
maviserceli32 Sevda59 36+5 iz. Gerildiğinden de olabilir dimi? Hastaneden sonra oldu. Acaba oralardan bişey mi kaptım ki? Biranda sivilceler çıkmaya başladı
Sevda59 maviserceli32 gerildiğinden be artık doğum yavas yavas yaklasıyor dedigimi gerckten yap sıcak suyla yıkanma ılık su hatta aksine soguk suyla yıkanmak vucuduna iyi gelicektir ve yağla sürekli benmde mesela su zamanlar goğüslerim basladı pull pull dokuluyo sanki kasındkca bebek yağı ve hındısyan cevizi yagı suruyorum gerckten hafıfletiyor
maviserceli32 Asumann Evet, normal kaşınsa fayda ediyor ama işin içine sivilce girince geçmiyor. Yarım saat snra tekrar başlıyor