Blgzgrst 4429 yaa siz yazana kadar bilmiyordum bu çantaları. Normalde sırt çantası sevmem ama set olanlara bayıldım. Çok kullanışlı ve kaliteli görünüyor. Bekliyim ben de yorumları :)
lavienrose Ben aldııım 😍😍😍 henuz kullanmadim ama cok guzel baya geniş bi çanta alt açma örtüsü aşırı sevimli 😍
4429 lavienrose hangi rengini aldiniz😊bazilari kucuk vs demisti o yuzden supheliydim ama bayiliyorum bu cantaya💜
lavienrose 4429 bej rengini aldım canım çok şirin bi çanta😍 her rengini almak istiyor insan😂 ama pahalı oldugu için bi tane alabilicez mecbur o yuzden her şeyle kullanabileceğim bir renk olsun istediiim
Blgzgrst 4429 pahalı ama gerçekten çok kullanışlı olur. Mesala ben sürekli emzik kabı aradım ama beğenmedim çoğunu beğendiklerim de pahalıydı. Bu çantada hepsi var. Oğluşumuz olcak hayırlısıyla. Mavi rengine de bej rengine de bayıldımm 🥰
4429 Blgzgrst aynen bende ic hacmi acisindan kararsizlik yasiyodum acaba az mi esya alir diye dar mi kucuk mu ici diye o yuzden boyle bi post actim siparis vermeden kullanan ve memnun kalan varsa ogrenmek iyi olcakti😘