Kadiss FatmaKrbkl ALLAHIM bir an once cocuguna kavusmayı nasip etsin insallah canim onlar bizden daha da gucluler bu zor gunler gecıp mutlu gunler sizleri bekliyor insallah dualarımdasın 🤲🤲
FatmaKrbkl Kadiss Allah razı olsun o kadar inanıyorum ki başaracağına tutunacağına inşallah güzel günler görürüz
TugceTok06 FatmaKrbkl Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. FatmaKrbkl
Gaazell FatmaKrbkl Allah bağışlasın tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sosyal medyada bu haftada doğup hayata tutunan çok savaşçı gördüm. Ümidinizi kaybeymeyin sakın 🙏 dualarım sizinle
Esensena FatmaKrbkl Rabbim yavrunuzu size bağışlasın. İnşallah en yakın zamanda sağ salim kucağınıza alırsınız Allah şifasını versin bebeğinin 🙏🏼 Dualarımdasınız
aLmisMomS FatmaKrbkl kaybetmeyeceksin o minik öyle güçlü ki buraya biz döndük diye yazacaksın inşaAllah 🤲🏻 Erzurum’da doktorunuz kimdi?
FatmaKrbkl aLmisMomS inşallah canım 🙏🏻 Erzurum’da ilk önce Metin İngeç’in muayenehanesine gittik sonra sıkıntılı durum oluşunca araştırma hastanesinde takibe aldı zaten orda kendisini 3 kere gördüm Doğumla falan hep asistanlar ilgilendi
Wonderanne FatmaKrbkl çok geçmiş olsun Allah kurtarsın insaAllah hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah