Nurcnr12 Merhaba konya da devlet hastanesinde doğum yapacak olanlar yada yapmış olanlar görüşlerini paylaşabilir mi?? 🙏
mavisimm Nurcnr12 Arkadasim gecen ay 15 temmuz hastanesinde normal dogum yapti. Virus nedeniyle yanina kimseyi almamislar 24 saat kendi basina sanci cekmis dogumdan sonra refakatciye izin vermisler. 1 gun kaldi taburcu oldu
Nurcnr12 Kevser_42 Bende ilk doğumumu özelde yaptm bu ikinci olunca devlete gittim hep muayene için doğumu da devlette yapmak istiyorum doktorumdan çok memnunum
Nurcnr12 ruveyda98 şuan pandemi olduğu için öyledir sanırım çünkü bana normal görünüyo şuanlık normal yapıcaz inşallah dedi
ruveyda98 Nurcnr12 benim kuzenim de oraya gidiyordu fakat normal doğum olmadığı için yönlendirmişti 15 temmuza doğum yapalı beş ay oldu, 🤷♀️
Nurcnr12 Kevser_42 Ayşe hanıma gitmiştim özel belediyede memnundum aslında ama ikinci olunca doğum için ayırdığım bütçeyi bebeğime harcamak istedim
Nurcnr12 ruveyda98 sorup buraya da yazarım umarım öyle bişey yoktur doktorumu çok seviyorum ve doğumum yakın şuan doktor aramak istemiyorum