Neclanur Kızlar havuzluhan dan alışveriş yapan var mı virus zamani acik mi bilen yardimci olabilir mj
aysenurakay Neclanur ben dün aradım çarşamba gününden itibaren açığız dediler kapı süsü yaptıracağım orada 😊
Deleted5544 internete havuzluhan yazarsanız numarası var yarın arayıp öğrenebilirsiniz. ben virüsün ilk çıktığı zaman gitmistim açıktı, şuanda da %90 açıktır diye tahmin ediyorum
Neclanur aysenurakay aysenurakay yarından sonra mi yani canım bende ona gore doktor randevumu alicam bütün işleri artık bi gun de halletmeye çalışıyoruz bebeğime kıyafet kendime pijama takimi emzirme yastığı falan bakmak istiyorum hem uygun hem güzelmiş öyle duydum
aysenurakay Busra221 bende instagramda denk geldim arayıp sordum açığız dediler çokta güzel ürünleri var 😊
Tucem Açıkçası aman aman bir indirim olmuyor.bazen internette kampanyalar ora ile eşdeğer olabiliyor. Şuan bu riske girmeye gerek var mı bilemedim.
Neclanur Tucem ya evet ama gorup almak istiyorum bi kaç aldim zaten kıyafet falan ama herşey de netten alınmıyor 😔