Nisann Kızlar merhaba. Kan ilacına başladım yaklaşık 3 gün oldu fakat dışkım siyah ve başta kabız şimdi ishal oldumm çok afedersiniz tabi de kan ilacına mı bağlı yaşıyan war mı aranızda??
MerveTarhanKzlrmak Nisann kesinlikle ona bağlı ☺ Başta bende korkmuştum ama normalmiş ilaca devam ettiğin sürece öle olcak şimdiden alış canım 😊
HaticeKutlu Nisann kesinlikle kan hapına bağlı ☺Bide kan hapının etkili olmasını istiyorsan hapı içtikten sonra c vitamini tüketin kana hızlı karışıyor değerleri iyi tutuyor😊
Mnkse Nisann şuan bende kullanıyorum canım kabızlık sıkıntısı bende de var ama ishal etmesi kafamı karıştırdı doktoruna bildirsen senin için daha iyi olacak gibi yan etki yapmış olabilir sadece tahmin tabi
HaticeKutlu Nisann ya yemeklerden 2 saat önce yada yemeklerden 2 saat sonra canım onı tükettiğin zaman öğününde süt vb ürün olmasın Buda etkisini düşürüyor çünkü ben daha çok kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum yanında da ara öğün misali portakal 🍊☺
Tubad Nisann kan ilacı şiddetli bir açlık oluşturuyor. Kahvaltıdan 1 saat önce almak bana daha mantıklı geliyor. Bu arada kesinlikle! Klübü kurmuşuz bi anda 😂😂😂😂
Nisann HaticeKutlu sütle bağlantısını duymuştum ama farkında olmadan c vitaminiyle pekiştirmişim çok sewindim teşeklür ederim
Heda Bende de ayni sikayertler var. Normal oldugu soyleniyor. Korkmayin bence . ferro sanol bende ki ilacin adi
Gencanne01 Nisann evet canım kan ılacları kabız yapıyor . Benımde çok affedersiniz ama sımsıyah ve çok katı oluyor . Hatta bazen koyun gıbı tane tane çok sert Buda sıkıntı ama yapacak bırsey yok ılaclar öyle yapıyormuş
MerveTarhanKzlrmak Bende entresan bir şekilde hiç kabız yapmadı aksine çok şükür rahatım suyu çok tüketiyorum ondanmı düzenli ve rahat acaba 🤔