Harvicell Herkese iyi günler kızlar yarın doğumum var bebeğimin kalbinde damarın birisi ters lütfen benim için ve bebeğim için dua eder misiniz ? İsmim Havva. ( Allah razı olsun ) yarın doğumda size de dua etmek için isimlerinizi bekliyorum ☺️
Busradonmezus Harvicell canim insallah saglikla kucağına alırsın çocuğunu. Allah kolaylıklar versin. Sen de bize dua eder misin? Eşim görevine geri dönsün..
MerveninKuzusu Harvicell ederiz tabiki canım benim sende tüm hamilelere ve bebeklere sağlıklar dile hepimize yeter ♥️
BetulSahin5444 Harvicell Çok güzel geçer inşallah doğumun Yavrunuda sıkıntı çekmeden kucağına alırsın inşallah ❤️
Harvicell Busradonmezus Allah razı olsun inşallah eşiniz işine döner tez zamanda . Rabbim geçim kolaylıği versin amin .
yasemin333 İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.İsmim Yasemin benim için de dua eder misin bebeğimin kalbi durdu tekrardan sağlıklı bir gebeliğim olsun.🙏🏻
ElifSuMerve Harvicell Rabbim saglikli kurtulmayi nasip etsin kuzum inalah sagliklica kucagina alicaksn dualarim hep seninle bebeginle benim adim merve bu arada🥰
Seda8308 Harvicell Allah şifa versin canım bebeğine sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah.Benimde3,5 ay önce bebeğiminnkalbi durdu karnımda. Banada dua edersen sevinirim sağlıklı uzun ömürlü bir evlat için. İsmim Seda
Sifa0033 Harvicell kuzum Rabbim kurtarsın evladına sağlık versin sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin . Bende erken doğumdan korkuyorum banada dua edersen sevinirim☺️
4114eb Harvicell Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah büyük dualarla sağlıkla gelcektir yavrunuz gönlünüzü ferah tutun rabbim yardımcınız olsun🤲
Yasevita Harvicell sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah. Doğumun da kolay geçsin 😊 Allah yardımcın olsun