Blossom mlsmrtgl Yumurtlama ile adet arasında 14-15 gün olması gerekmiyor. Herkes düzenli yumurtlamıyor. Kimisi adetten hemen sonra yumurtlar, kimisi adete yakın. Önemli olan adet döngüsü.
Esme1989 Gamzebydmr elinde varsa testin yap çıkacaktır. Ben olduğuna inanıyorum allahım inşallah çift çizgi görmeyi nasip etsin
Gamzebydmr Esme1989 Acaba sabah aç karnına mı yapsam canım beklesemde bilemiyorum hani aç karnına yap diyorlar ya
Esme1989 Gamzebydmr hiç fark etmiyor gebelik testinde ama sen yine garanti olsun diye sabah yap hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gamzebydmr Esme1989 Test yaptım ama negatif çıktı hala regli olmadım ve sağlık ocağına gidecektim geç kaldım pazartesi,salı ve çarşamba günleri sabahtan alıyorlar kanı nasıl bekliycem ne yaparım bilmiyorum
Nurmona Miniik adetten 1 gün önce bakmıştım koyu çıkmıştı tıpkı yumurtlama gibi, su içerek, saate dikkat etmeden tekrar tekrar yaptım yine aynı koyu çıktı öyle öğrenmiştim 🥰
Esme1989 Gamzebydmr ya çok tuhaf ovulasyon testi çift çizgiyi ya yumurtlamada gösterir yada gebelikte. Acaba geç döllenme olabilir mi ki en iyisi kan vermek aslında kuzum
Gamzebydmr Miniik Doktorla konuştum cuma gel diyor ve benden bir sürü test istedi vitaminler şeker ve troit hormonu falan buda bana baya bir pahalı geldi sağlık ocağında da yapılıyor bunlar ama geç kaldım bende biraz daha bekleyip emin olayım dedim belki stresten olmuyor psikolojik olarak gecikmiş olabilirim aklım karışık
Gamzebydmr Esme1989 Evet kan vermek bugün özele gittim kan almadı bana cuma günü gel hormon testi şeker troit falan bakalım dedi ve baya bir fiyat verdi bende eve dönüşte sağlık ocağına sordum hepsi orada yapılıyormuş ama pazartesi gitmem gerekiyor bakalım mecbur bekliycem regli olursam demek ki stresten falan geç olmuş olurum düşünmezi zor
Rose2828 Ayda iki defa yumurtlamışsın insalalh ikisinden biri de tutar hatta ikiside tutar insalalah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻