Merhaba güzel anneler 🌸
Bende klasik sözle başlayayım sonunda doğurdum ve buraya hikayemi yazıyorum çok şükür Allahima🤲.15 Mayıs sabah 9 da kalktım lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm 😊dedim o gün bugün ama sancim yoktu neyse bekleyeyim bakalim dedim düş aldım kahvaltı yaptım saat 11 gibi kasılma olmaya başladı ama 10 saniye anca sürüyor yarim saate bir oluyor bazen 1 saati buluyor 30 saniye anca sürüyor ama sanci değil sadece kasılma neyse doktorumu aradım bekle dedi sancıların gelsin gel tmm dedim.Yurudum merdiven indim çıktım sguat yaptım lavaboya gittiğimde tekrar nisan geldi sandım ama çok kanlıydı bu kadar kanlı olmaması gerektiğini biliyordum doktorumu aradım hemn gelmen lazım o zaman bakmamız lazım dedi eşime haber verdim saat 19.45 gibi hastaneye gittik eşimle hmm acilden giriş yaptık dogumhanede çıktım ebe acikligima bakti yatış yapılsın dedi bn şok 😱çünkü hiç sancim yok benim eşim yatış yaptırmaya gitti nst ye bağladılar beni sancin yokmu diyo ebe yok diyorum bekleyelim bakalim doktoruna haber verdik dedi tmm dedim kaç santim acilmam dedim söylemedi ebe 🙄neyse ben yatıyorum nst de eşim yatisi yaptırmış doğum çantayı ebeye vermiş ebe getirdi çantayı bebegin kıyafetleri nı aldı dedim ne zaman doğar sabahı bulur mu ne sabahı saat 2.3 saate doğursun demesin mi bn yine şok 😁ama bbm sancim yok diyorum gelir merak etme diyo bana neyse serum bağlandı elimde serum odada yürüdüm sürekli arada kasilmam oluyor o kadar başka bi ebe geldi o ara cik bi bakalim acilmana dedi bakti dedim kaç santim 7 cm acilman 8 doğru gidiyo hatta dedi 🤗tabi bn seviyorum az kaldı diye doktorum.geldi bakti 8 cm olmuş dedi bebeğin suyunu patlattı suni sanci verelim dedi ebe hmm yaptı suni sanci dedim eyvah başlıyo ama korktuğum gibi olmadı normal sanci gibi geldi arada bi nefes alma süresi oldu genelde hep korkutmuşlardı suni sanci dan ama bbm kendi sancim gibi geldi hep ebe geldi bakti 9 cm olmuş az kaldı hadi dedi çömel kalk ikin dedi bn sanci çekerken saat 9 onlar da iftarlarını açtılar seslerini duyuyorum tabiki izin verdi bebek bize diye konuşuyorlar saat 21.15 bbm kaka yapasım var diye seslendim ebe hmm çık çatala dedi bi bakti bebek geliyo hadi ikinma hissi gelince ikin dedi doktor geldi üstünü giyiyor bir taraftan da bana aferin çok güzel saçları görünüyo diyo 1 ikin 2 ikin 3 ikin hop içimden bisey kaydı çıktı hmm üstüme koydu doktor sildim hmm göğsünü verdik hasta bakıcı ile beraber o arada eşini çıkardı doktor götürdüler oglusumu giydirdiler doktor dikisimi attı 4 tane dedi ama bnce daha fazla 2 saat dogumhanede kaldık sonra servise çıktık sabaha kadar emzirdim sütüm de geldi çok şükür 🥰eşim ve arkadaşım kaldı başımda herşey çok güzeldi 21.00 da başladım sanci çekmeye 21.20 de doğdu oğlum bu arada 3.900 kg 51 cm doğdu bebisim sabah 10 gibi çıktık hastaneden bugün 11 günlük olduk bile bir haftada düştü gobegimiz keyfimiz yerinde dikişlerim baya toparladı .Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲Inşallah çok güzel bi duygu bu arada 2. Bebeğim 🧒çok uzun oldu kusura bakmayın şimdi biz happ kids e geçtik ama burayıda çok seviyorum 😍hala girip doğum hikâyeleri okuyorum 😂🙈 sorulariniz olursa cevaplarim 😉😊