melikeemektar1 Merhaba 37+1 olduk artık şu son bezini ıslak mendilini deterjanını pişik kremini vs almak istiyorum sizler hangi marka aldınız memnunmusunuz yardımcı olun lütfen
Betim melikeemektar1 müstela bakım seti içerisinde pişik kremi vardı ayrıca sudocrem aldım, deterjan olarak green clean aldım. Islak mendil de sleepy merhaba benek setinin içerisinde yer alıyordu ayrıca promum temizleme pamuğu aldım
Meriwa melikeemektar1 ıslak mendili unibaby aldım canm yeni doğan deterjan da unibaby aldım pişik içinde bepantol alıcam cnım bez olarak da prima aldım bunlar yani
Busravebebegi melikeemektar1 ıslak mendil ve bez sleepy aldık detarjan dalin ve pişik kremi bepantol aldım 🙂
Ezgiozkan melikeemektar1 bez ve ıslak medil sleepy aldım. Deterjan dalin aldım Pişik kremi de bepanthol aldım canım. Ben daha kullanmaya başlamadım tabii ama ablam 3 hafta önce doğum yaptı o da böyle aldı. Gayet memnun şu an
Meriwa melikeemektar1 görümcem doktor canm o önerdi hatta bi cok anlamadığım şeyleri o aldı bilgilendirdi ona göre aldım memnun kalırız inşallah bide bebeklerin yapısına göre de değişiyor
Tugba3866 Bez ve ıslak mendil sleepy pişik kremi bepantol çamaşırları içinse Babyme kullandım şuan 2.bebeğimi bekliyorum yine ayni ürünleri kullanmayı düşünüyorum gayet memnun kalmıştım