Rukenkumsal Arkadaşlar yeşil sarı karışımı oldu akıntı dr fitil verdi kullandım bitti 3-4 gün normal e döndü tekrar başladı yaşayan tek ben miyim ?
Baysal09 Rukenkumsal bu akıntılar başa bela 😏benimde alıntım var gittikçe de artıyor ama rengi koyu değil
sercen Rukenkumsal benime var sari ve beyaz ama cook degil yeşilde bi iki kere geldi enfeksiyon vardı diye
Nili Rukenkumsal aynı sorun bende de var doktor mantar oldugunu söyledi. Seni rahatsız etmiyorsa ilaç vermicem demişti. Sizi rahatsız ediyorsa mutlaka bu konuyu tekrar doktorunuzla konuşun
Rukenkumsal MinikMucizem42 rahatsız oluyorum kokulu oluyor rengi değişik oluyor çözüm Yok mu ya çünkü fitil kullanıyorum bitince yine aynı 🤧
MinikMucizem42 Rukenkumsal bende kullandim fitili.kesin cozum bulamadim hamileligin basindan beri var.insaAllah dogumdansonra gecer
Rukenkumsal MinikMucizem42 ya inşallah geçer benimde hamilelikte başladı zaten çözüm bulursanız yazın arkadaısm ya
sercen Rukenkumsal geçmedi sari ve beyaz olani cnm her keste var çok yoğun ve kokusu olmadıkça normal karsilaniyo yesil olanida bilmiyorum cok su icmeye calisiyorum belki iyi geliyordur sende su ic iyi gelcek herseye
Rukenkumsal Nili konuştum fitil verdi geçti fitil bitti devam etti allah yardımcımız olsun ne zormuş hamiş olmak allah herkese sağlık huzur ve tatlı bir bebiş verisn vallah