busra1708 NassLi artık yavaş yavaş başlarsın sen de hiddetmete merak etme iyidir Allahın izniyle bebeğin ☺️
Hazalperi Bende 17+1 im kızlar ama hep içimde bir tedirginlik buradaki kötü hikayelerde etkiliyor beni bi korku var birşey olur mu diye iyice alıştım bebeğe Allahım hepimizinkine sağlık sıhhat versin
busra1708 Hazalperi bende de o vardı, ama sorma baktım ki kendime zarar veriyorum düşünmemeye başladım. Gelecek olan her şey Allah tan. Sen de içini ferah tut bişeycik olmaz Allahın izniyle 🌸
harise bende 17+2 yim yarin randevum var cinsiyetini merak ediyorum 14 haftalikken vajinal muayenede erkege benziyor dedi 16 da gobekten bakti kiza benziyor goremedm dedi bacaklarini acmiyor dedi bnde ozele gidecegim kafam karisti kizmi erkekmi😊😊
Merve005 NassLi Evet canım bu haftalarda o şekilde hissediliyor diğer zamanlarda nasıl hissedilir bende bilmiyorum tekmeleri çok merak ediyorum 🙈
MelikeAkqull 18+4 bulantı, kusma , mide yanması her şey geçti çok şükür 😊 hamileliğin balayını yaşıyorum kızçemle 😍 10 Haziran’da detaylıya gireceğim çok merak ve endişe içindeyim inşallah hayırlı haberlerle dönerim eve 💐
Tontinimontin Kızlar selam perşembe günü 19 hafta oluyorum ve o gün tetanoz aşısı olcam aranızda aşıyı olan var mı
Selcankokalan Bulantısız bir hamilelik geçirdim bu ara hava sıcaklığı dolayısıyla çok iştahsızım canım bir şey istemiyor bebeğimi besleyenenekten endişeleniyorum
aysun35aysun NassLi kusuyom ağlıyom hep yatıyom çok açım 😂😂 hareketli hergün hissetmeye başladım ilk gebeliğim kiloluyum eskilerde pıt pıt hissederdim ama o gazmış bebek hareketi olduğunda insan anlıyor kıpırdanıyo bişey içimde
Ell_iff Hbts uykum var ama uyuyamiyorum nedeni bilmiyorum sabah 7 de kahvalti yaptim hava aydınlaninca kalktim artik dayanamadim dön dur yatakta bos bos 😒🙄